Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η "μούγκα" της αντιπολίτευσης του Δήμου Ωρωπου.




"Η συναίσθηση της άγνοιας είναι μεγάλο βήμα προς τη γνώση"

Λυπάμαι που γίνομαι δυσάρεστος ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,αλλά οι δημότες αναμένουν με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις,της λαλίστατης αντιπολίτευσης.
"Μούγκα στη..... στρούγκα" ,και λίγο λαϊκότερα "τουμπεκί ψιλοκομμένο....." από το σύνολο της αντιπολίτευσης του Δήμου Ωρωπού.
γύρω -γύρω όλοι σας........ και στη μέση ο "χειροκροτάκιας"...δεν είναι αποκριάτικο γιατανάκι..... καλοκαιρινό πάρτι...... ίσως 
Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου,αν έχετε άγνοια ,δεν είναι κακό να  ρωτάτε........έχετε άξιους συνεργάτες σε όλες τις κοινότητες..........εκτός αν κάποια θέματα κάνουν......τζίζ..........!!!!!!!!!!!!....μάλλον...........χαλάει..η μανέστρα....!!!!......ο βιολογικός ....... "κοκορίσματα.... βλέπεις εχουν συνέχεια...... όπως λέμε συνεχιζόμενα έργα".Μάλλον η "Τεχνόπολη" δεν σας αφορά......σιγά μην ασχοληθούμε με  τα Κιούρκα.......και το Κακοσάλεσι.........!!!!!!!!!ωραίο δελτίο τύπου εκδώσατε...... σιγά μην σπάσετε τα αυγά!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέχασα....πως ένα έργο απο 900.000χιλ έγινε 1.900.000...!!!!!! 
Σιγά μην σκίσετε το καλτσόν......του ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά σε όλους,η Μάνα Παναγιά μαζί μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.»ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ 3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ”