Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

οι Προνομιουχοι του ΠΑΣΟΚ....."η αγροτισα του Αυλωνα"

            οι εγγεγραμμένοι .......και οι έλαβον..!!!!!!!!!

 Η ανανέωση των υποψήφιων του ΠΑΣΟΚ μεγάλη.....!!!!!!!
Πρώτη μεγάλη ανανέωση και μάλιστα για δεύτερη φορά η υποψηφιότητα της"αγρότισσας"του Αυλώνα στη λίστα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στη περιφέρεια Αττικής.
Αγαπητοί σύντροφοι,στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν πάντα δυο ομάδες,όπως έλεγε και ο σύντροφος Λάχανος "οι εγγεγραμμένοι και οι έλαβον".
η φωτογραφια ειναι απο τις προηγουμενες εκλογες  και η
συνθηματολογια επικαιρη!!!!!!
Ο κλειδοκράτορας των ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ κομματικών εξελίξεων στη Βόρεια Αττική ένας γνωστός....και μη εξαιρετέος..εξ Αυλώνος..συνεπικουρούμενος κατά διαστήματα από τον σύντροφο ...πρώην δήμαρχο Αγ Στεφάνου και τώρα συνεργαζόμενο με την ΔΗ.ΑΡ,τον πρώην Αντιδήμαρχο του Γαβριήλ ....τον Στέφανο,το πνευματικό παιδί τουΓαβριηλ...τον Σωτήρη......και έναν συχωρεμένο κουμπάρο του !!!!
Διετέλεσε επί σειρά ετών Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.Εξελέγξει δυο τετραετίας Δήμαρχος Αυλώνα,επελεγει πάντα με αξιοκρατικά κριτήρια για την άριστη επιστημονική του κατάρτιση στη θέση του Περιφερειακού Δντου Λευκάδος,συμπεριελήφθη ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη περιφέρεια Αττικής,είναι κουμπάρος του"ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ",στήριξε και μάλιστα με φανατικό τρόπο την εκλογή του Άκη Τσοχατζοπουλου στην ηγεσία
του ΠΑΣΟΚ και σήμερα αρκετά χρόνια μετά "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" αναζητά με τον Βαγγέλη...την ανανέωση...αφού έδωσε γη και ύδωρ στον "ΠΟΔΗΛΑΤΗ",με τη συμμετοχή της συζύγου.....στα ανανεωμένα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ !!!!!! 
Αυτή την μικρή περιγραφή,ιστορικών γεγονότων την αφιερώνω στους συντρόφους του Αυλώνα και στους εγγεγραμμένους Πασοκους της Βόρειες Αττικής.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος ηταν πριν τον συρμα δημαρχος αυλωνα

Ανώνυμος είπε...

αυτη πως ξεφυγε του Κουβελη????

ευρυνόμη είπε...

Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες;
evrinomioropou.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Μια ιστορια τριαντα ετων αποτυπομενη σε λιγες γραμμες

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ
ΖΑΦΕΙΡΗ Η ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ
ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΑ
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΗΡΕ
Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ!