Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Χρονια πολλα...!!!!!!!,

Στις σύγχρονες κοινωνίες,η Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει σημαντικό ρολό στη χάραξη και υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την κοινωνική δράση.Μάλλον ο Δήμος Ωρωπού κατάφερε το ακατόρθωτο,να απεμπολήσει το δικαίωμα του και την υποχρέωση του στη χάραξη και την υλοποίηση μιας στοιχειώδους κοινωνικής παρέμβασης.
Στόχος της αυτοδιοίκησης είναι να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή αλλά και το όραμα κάθε προοδευτικού ανθρώπου για μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης.
Η οργάνωση του Δήμου που οραματιζόμαστε,"σύγχρονος-ανθρώπινος -λειτουργικός",καθιστά απαραίτητα κοινωνικό σχεδιασμό ,ειδικότερα για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες και να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των οικονομικά και φυσικά αδυνάτων συνανθρώπων μας,έτσι δίνουμε την αίσθηση της αλληλεγγύης,της αποδοχής του διαφορετικού και της συνύπαρξης στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Μεγάλη αλήθεια η ανυπαρξία του ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ καθως και του συνόλου του πολιτικού του προσωπικού,εκτός ορισμένων μεμονωμένων περιπτώσεων να ανταποκριθούν στις πραγματικά δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους και τη πατρίδα μας .
-Λεφτά υπάρχουν,για στολισμους λαμπάκια,καρουζελ και πίτες!Δεν υπάρχουν όμως για παιδικούς σταθμούς ,παροχή βιβλίων και θέρμανση στα σχολεία.
-Λεφτά υπάρχουν για φιέστες και πανηγύρια!Δεν περισσεύουν,όμως για περίθαλψη και φάρμακα στους ανασφάλιστους.
-Λεφτά υπάρχουν για την πληρωμή των εργολάβων.......!!!!!Δεν υπάρχουν όμως,για τους απόρους και ανέργους .
-Λεφτά υπάρχουν,αφού τόσο το θάνατο όσο και τα δημοτικά τέλη έγιναν οι χρυσές κάνουλες του Δήμου!Δεν υπάρχουν όμως για την λειτουργία ενός "κοινωνικού παντοπωλείου".
 Εύχομαι σε όλους χρόνια καλά......με ελπίδα και αγάπη....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια ακριβώς Σχολεία δεν έχουν βιβλία και πετρέλαια?
Εσύ τι ακριβώς εκανες για την δημιουργία κοινωνικου Παντοπωλείου
Της Αγίας Παρασκευής είπες πως δεν έγινε τίποτα στο Καπανδρίτι,τώρα δεν θέλεις το καρουζέλ και τις χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις!
Λυπάμαι αλλα πιστεύω πως λες για να λες και γράφεις για να γράφεις.
Και μια πληροφορία που ίσως σε ενδιαφέρει.
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ,είναι σχεδόν έτοιμό!
Λίγο υπομονή κάνε!
Και κάνε κα καμιά συγκεκριμένη πρόταση,.
Έχεις καταντήσει χειρότερος από τον Λίτσα!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΡΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΧΟΣ-ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ??