Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Eρώτηση του Βουλευτή Νάσου Αθανασίου για τις φωτιές στο Δήμο Ωρωπού

Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε την ανικανότητα του "χειροκροτάκια" να διαχειριστεί τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου.
Με ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Αθανασίου αναδεικνύει την αμέλεια της δημοτικής αρχής να επιδιώξει τις απαιτούμενες αποζημιώσεις για τις ζημιές που προκλήθηκαν στη Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών από την πρόσφατη πυρκαϊά .
Ας ελπίσουμε η ανίκανη Δημοτική Αρχή με την επίσης ανίκανη τεχνική  της υπηρεσία  ,με προϊστάμενο τον αποτυχημένο υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα ....δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε δημοτικός σύμβουλος....και πολύ επιτυχημένο πρόεδρο του υπηρεσιακού συμβουλίου κ.Καρίνο.....από ρουσφέτια πάμε καλά.... θα καταφέρει να τοποθετήσει μερικούς κρουνούς στα Κιούρκα που δεν υπάρχουν,και θα μαζέψει αυτή τη κολόνα του Δημοτικού Φωτισμού ,η οποία έχει πέσει εδώ και έξη μήνες στο κεντρικό δρόμο του σιδηροδρομικού σταθμού καλύπτοντας το πεζοδρόμιο.!!!!!!
Αν δεν σας χρηματοδοτήσει το υπουργείο Εσωτερικών,μπορείτε να ζητήσετε από τον εργολάβο του έργου στον Αυλώνα να κάνει και μια αγγαρεία......με το αζημίωτο!!!!!!!!!!προστάτες του δημόσιου χρήματος και της νομιμότητας!!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΗΤΕΣ?ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΟΥΡΑΚΟΝΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΔΑΝΕ ΕΜΑΣ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΦΕΡΑΜΕ ΚΙ' ΑΛΛΟ!!!!ΩΡΑΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΙΞΕΙΣ ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΕΘΗΞΕ Ο ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ Η ΕΠΙΔΗ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΛΛΟΣ ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.15000 ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟ,15000 ΓΙΑ ΚΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΟΥ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Δ.ΑΡΧΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο Λίτσας που όλοι κατηγορείτε είχε τα α.... να πει στους εργολάβους και ένα όχι!!!ο κονομακιας πάρτε εργολάβοι πάρτε....σαμπως δικά του είναι;η νομίζεται ότι πονάει το τόπο;αυτος αύριο μεθαύριο τη κάνει για μάνη!!!