Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Για το φίλο μου και πατριώτη , Βασίλη Οικονόμου

Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα σχολιάκια του περίγυρου.Εγώ γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα με πόσο κόπο και θυσίες κατάφερες να αποκτήσεις ένα "κοινωνικό διαβατήριο" καταψηφίζοντας όλα τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους.Δεν σου αξίζει και δεν σου αρμόζει να χρεώνεσαι τις κολοτούμπες των "Μπίστιδων".Η ανοικτη επιστολη του φιλου σου και κουμπαρου σου Χάρρυ Κλύνν τα λεει ολα.

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012


«Ξεφτελισμένο πολιτικό σίχαμα» ο Κουβέλης


Δημόσια επιστολή προς τον κουμπάρο και φίλο του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου στέλνει μέσω του blog του ο Χάρρυ Κλυν εξαπολύοντας απίστευτους χαρακτηρισμούς προς το Φώτη Κουβέλη. Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ «ξεφτελισμένο πολιτικό σίχαμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Κρίμα Βασίλη
Σε προειδοποίησα, αλλά…
Είναι τραγικό να σε παίρνει στο λαιμό του ο μωροφιλόδοξος Κουβέλης, ένα ξεφτελισμένο πολιτικό σίχαμα, που το μόνο που επιδιώκει είναι πως θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας! (Κούνια που τον κούναγε…)
Έχεις λίγο καιρό ακόμα να ξεφύγεις από την τραγική θέση στην οποία οδηγείσαι κι από την οποία δεν υπάρχει πολιτική επιστροφή…
Μην περνάς τη θηλιά στο λαιμό σου και μην επιτρέψεις κανέναν από τα φασιστοειδή της Κουβελικής ΔΗΜΑΡ να το κάνουν. Δεν αξίζεις τέτοιας τύχη…
Ο φίλος και κουμπάρος σου
Χάρρυ Κλυνν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

οι φίλοι μπορούν να κάνουν και λαθη, αρκεί να αναγνωρίζουν τα λάθη και να επανορθώνουν.