Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Βροχή απο δίκες και καταδίκες.

-Νομιμοποιούνται ,ο δήμαρχος,οι αντιδήμαρχοι,τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και τα μέλη της επιτροπής ποιότητας Ζωής ,να διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα χωρίς να καταθέτουν και να δημοσιοποιούν στην ιστοσελίδα του Δήμου το "πόθεν έσχες"??????????
-Οι αποφάσεις των παραπάνω έχουν νομική και ηθική υπόσταση?????


>>>>>>>>>"Βροχή" από δίκες και... καταδίκες προέκυψε σε βάρος αυτοδιοικητικών, που ξεκινούν από χρηματικές ποινές και φθάνουν μέχρι και ποινές φυλάκισης 2 ετών με αναστολή! Και όλα αυτά γιατί είχαν καταθέσει εκπρόθεσμα τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» τους . Και μάλιστα πρόκειται για καθυστερήσεις ορισμένων ημερών και ανάλογα με αυτόν τον χρόνο προσδιορίζεται και το ύψος των ποινών που έχουν επιβληθεί ή πρόκειται να επιβληθούν . Όμως σε καμία από τις περιπτώσεις δεν πρόκειται για κάποιο περιουσιακό στοιχείο που δεν δηλώθηκε και παρέμεινε κρυφό. 

Η μόνη κατηγορία για την οποία... σέρνονται οι αιρετοί  στα δικαστήρια είναι ότι άργησαν να καταθέσουν τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» μία, δύο ή παραπάνω ημέρες από την προκαθορισμένη προθεσμία. Από τις υποθέσεις οι οποίες έχουν ήδη προχωρήσει δικαστικά, προκύπτουν όχι μία ή δύο, αλλά συνολικά τέσσερις καταδίκες σε βάρος  δημάρχων .  Σύμφωνα με δημοσίευμα του dete.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: