Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αν δεν γονάτιζε η καμήλα δεν θα την φορτώνανε !!!!!!

Απο τα Αττικά Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Γιουχάϊσαν τον Β. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ


"ΦΥΓΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.. ΦΥΓΕ" του φώναζαν!!!
Πολίτης προς Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ! ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ;"




Πήγε λέει... να συμπαρασταθεί (!!!) στον αγώνα των κατοίκων του Δήμου ΜΑΡΑΘΏΝΑ, κατά της παύσης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας, που τον τελευταίο χρόνο υπολειτουργεί. 
Έγινε όμως αντικείμενο χλεύης και αγανάκτησης από τους συγκεντρωθέντες που κυριολεκτικά τον έκραξαν για την απόφασή του να ψηφίσει τα μέτρα που φέρνει στη Βουλή η τρικολόρε εγχώρια τρόικα στην οποία ανήκει και ο ίδιος.. της .. ροζουλί ΔΗΜΑΡ....
Πρόκειται για τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και πρώην ΠΑΣΟΚ Βασίλη Οικονόμου, που σήμερα μάλλον φαίνεται πως κατάλαβε πόσο τον... "αγαπούν" στην κοινωνία.
Αν δίναμε έναν διαφορετικό τίτλο στα σημερινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν έξω από το Κ.Υ. του Μαραθώνα, θα μπορούσαμε να επιλέξουμε και τον .. "Η άνοδος και η πτώση ενός πρώην ήρωα και νυν ... οσφυοκάμπτη....με αδυναμία στις...πολιτικές  κωλο-τουμπες.

Διότι ξεπερνά κάθε λογική, η σημερινή στάση του Βασίλη Οικονόμου και αποκαλύπτει το γελείον της πολιτικής ασυνέπειας και το άκρον άωτον της πολιτικής κωλοτούμπας, ο ίδιος βουλευτής που δεν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σήμερα να αποδέχεται στην ουσία το δεύτερο μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση που....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΩΡΑ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ...

κωστας είπε...

Γιατί κάποιοι ενοχλούνται με την αλήθεια;;;;;;;;;Οι γλύφτες και οι προσκυνημένοι είναι πολύ γνωστοί.

Ανώνυμος είπε...

to dimosievma einai toulahiston prostyho kai deixnei empathia sto prosopo tou k. oikonomoy.thelo na pistevo pos ekanes ena atophma kai perimeno mia sygnomi.parepiptontos eimoyn kai egw ekei.den eginan etsi ta pragmata.prepei na ntrepesai pou to dimosievses

κωστας είπε...

Αν ξέρεις να διαβάζεις γράφω,οτι το δημοσίευμα είναι απο τα Αττικά Νέα.Αν δεν έγιναν ετσι, τοτε ο κ Οικονόμου μπορεί με με ωραία ανακοίνωση να διαφευσει την κ.Σουφλη. Υπάρχουν και αγωγες.Εκει θα μπορούσες να είσαι αξιόπιστος αυτόπτης μάρτυρας.Σε οτι αφορά την εμπάθεια,ναι εχω εμπάθεια σε αυτούς που κλέβουν τη θυσίες του ΛΑΟΥ με τις κολοτουμπες τους.

katerina είπε...

κε μπουλέκο η εμπάθεια στο πρόσωπο του κου Οικονόμου είναι εμφανής γιατί ανεβάζετε ένα δημοσιεύμα που δεν ισχύει και αυτό δεν σας τιμά καθόλου. επειδή όντως είναι από τα αττικά νέα θα μπορούσατε να ρωτήσετε τους βουλευτές του σύριζα τον κο Πάντζα και τον κο Μητρόπουλο, τον κο Γκιόκα του κκε, τον δήμαρχο της νέας Μάκρης και πολλούς άλλους που ήταν εκεί αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι από εσάς δεν περίμενε κανείς τπτ άλλο...ο κος Οικονόμου το διέψευσε δημόσια αλλά προφανώς η ακοή σας είναι επιλεκτική και προσοχή μεγάλη συνιστώ ετοιμάζονται βαριές μηνύσεις και θα στεναχωρηθώ να δω και το ονόμα σας στην σειρά...φιλιά πολλά και περαστικά η αρρώστεια "Οικονόμου" δεν ξεπερνιέται εύκολα, είναι χρόνια και απαιτεί ειδική αγωγή όποτε είστε έτοιμος να το ξεπεράσετε πείτε μου μήπως μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.καλό βράδυ

κωστας είπε...

Αμ έπος αμ έργον. Εγω δεν βοηθήθηκα το Πασοκικό παρακράτος το οποίο το υπηρετήσατε με συνέπεια.Σε οτι αφορά το δημοσίευμα και την όποια διάψευση, εκτός από κουφός είμαι και στραβός. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από το δημοσίευμα.