Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Εισαγγελικές διώξεις στο Δήμο Ωρωπού για παράβαση καθήκοντος;;;;;


Δίωξη για παράβαση καθήκοντος ....και όχι μόνο !!!!!!!!

Η σύγχρονη Ελληνική κοινωνία χαρακτηρίζεται από το φαινόμενο της συχνής μη τήρησης των νόμων.Κανείς δεν τηρεί τους νόμους και το χειρότερο κανείς μέχρι και σήμερα δεν νοιάζεται γι αυτό.Ιδιαίτερα για αυτούς  που πληρώνονται για να τους εφαρμόζουν.Έτσι λοιπόν θεσμοί της Ελληνικής Δημοκρατίας αποδεικνύονται κενά κέλυφη με αποτέλεσμα να επικρατεί πλήρης ανομία,που οδηγεί στην απόλυτη ατιμωρησία.Όταν μάλιστα τα φαινόμενα ανομίας και περιφρόνησης των νόμων αναπτύσσονται από δημόσια πρόσωπα όπως οι Δημοτικοί άρχοντες,τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.Μέχρι τώρα κάποιοι τοπικοί άρχοντες με την επίκληση της λαϊκής ψήφου συμπεριφέρονται ως φεουδάρχες (βλέπε χειροκροτακιας και οι συν αυτώ)και νόμιζαν ότι μπορούσαν να κάνουν οτιδήποτε για την εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων των ιδίων και μιας ομάδας δημοτών.
Αυτή η ασυδοσία των αιρετών που δηλώνουν  ότι δεν τους  ενδιαφέρει εάν οι πράξεις τους συνιστούν κλασσικές περιπτώσεις ανομίας σιγά σιγά λαμβάνει τέλος.(βλέπε έργο Αυλώνα  και απ ευθείας αναθέσεις)
Η Ελληνική πολιτεία απαιτεί από τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης δήλωση πόθεν έσχες που πρέπει να κατατεθεί και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου κάθε χρόνου:
Άρθρο 61, παρ.4 του ν. 3852/2010
«ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου»
Ρε ανεκδιήγητοι παράγοντες του Δήμου Ωρωπού ,έχετε υποβάλει δήλωση του πόθεν έσχες;;;;;;;;;;;Για ποιο λόγο δεν δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα του Δήμου;;;;;;;;;;;;;Είναι ή δεν είναι παράβαση καθήκοντος ....και όχι μόνο;;;;;;;;
Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής ...........ο κ.Οικονομακος,η κ.Βαρνάβα-Καραγιάννη από τη ΔΗΣΩ,ο κ.Μπορσης .ο κ.Γιαννας,οκ.Λεμπουσης,ο κ Ανυφαντης,ο κ.Λαμπρου,ο κ.Κιουσης,ο κ.Καλυβας  έχουν κάνει δήλωση του πόθεν έσχες..;;;;;Αν ναι ......γιατι δεν δημοσιευετε  στην ιστοσελιδα του Δημου;;;;;;;;;;
Τα καλά έπονται ???????

8 σχόλια:

νομολογια είπε...

H μη υποβολή ή υποβολή ανακριβούς ή ελλιπούς δήλωσης τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή ή κάθειρξη. Παράλληλα με τις ανωτέρω κυρώσεις επιβάλλονται αποστερήσεις πολιτικών δικαιωμάτων, έκπτωση απο το αιρετό αξιωμα μόλις η καταδικαστική απόφαση καταστεί αμετάκλητη.Με την άσκηση ποινικής διωξης ο αιρετός τιθεται σε αργία!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

κωστας είπε...

Ποιος μίλησε για το φάγωμα του οικονομακου..... είναι και άνοστος...... ;;;;;;;;;Για τη δημοσίευση του πόθεν έσχες στην ιστοσελίδα του δήμου διώκεται... Αυτό αφορά αρκετούς.... διάβασε τον νόμο.

Ανώνυμος είπε...

loritsia xalaroste giati tha skisete kana kaltson sto telos

Ανώνυμος είπε...

να και η καλτσοδετα !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

esi mimpos ise o korses?

Ανώνυμος είπε...

Εσείς ξεπεράσατε τον Ξύλο και τη Μάχιμη. Γίνατε και εισαγγελείς και βγάλατε και το πόρισμα, ε γίνετε και δικαστές και αποφασίστε εκτέλεση δια τουφεκισμού. Λύστε μας όμως μια απορία. Που οφείλονται τα πολλά θαυμαστικά και ερωτηματικά, είναι ψυχοπαθολογικό;

κωστας είπε...

Η νομιμότητα γιατι σας ενοχλεί;;;;;;;