Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σκληρή ανακοίνωση του Κώστα Λίτσα με πολλούς αποδέκτες!!!!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ…
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 01/10/2012 , συνεχίστηκε η ατέρμονη πολιτική του Κου Οικονομάκου . Δυστυχώς το αδιέξοδο συνεχίζεται. Και όλα αυτά γιατί ο Κος Οικονομάκος και η παράταξη του αρνούνται κατηγορηματικά να κατανοήσουν την πραγματικότητα που για τον Δημότη του Δήμου μας είναι πάρα πολύ δύσκολη . Αποδεδειγμένα πλέον ο τρόπος που διοικεί ο Κος Οικονομάκος το Δήμο μας , η πολιτική που ασκεί μόνο καλό δεν μπορούν να προσφέρουν στο τόπο. Φυσικά για ανάπτυξη και πρόοδο ,λόγος ουδείς. Μόνο διαχείριση ή μάλλον πιο σωστά κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και πόρων χάριν εξυπηρέτησης των ημετέρων . Άλλωστε είναι πλέον σαφές και στη Περιφέρεια η οποία έκανε δεκτές τις προσφυγές της παράταξης μας και του επικεφαλής της Κωνσταντίνου Λίτσα , εναντίον των συνεχιζόμενων απευθείας αναθέσεων.
Από την άλλη η άρνηση έστω και συζήτησης από τη Δημοτική Αρχή του θέματος της μεταφοράς των μαθητών τη στιγμή που ο Κος Οικονομάκος έχει παραχωρήσει τη Δημοτική Συγκοινωνία στο ΚΤΕΛ αφήνει να πλανάται στον αέρα ότι δεν θέλει να διαταραχτούν οι σχέσεις με το ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα οι μαθητές και μέλλον αυτού εδώ του τόπου να ταλαιπωρούνται από την ανάλγητη πολιτική του Κου Οικονομάκου. Η Δημοτική Αρχή οφείλει στο θέμα αυτό να σταθεί στο πλευρό των μαθητών και να επιστρατεύσει κάθε μέσο έτσι ώστε να εξασφαλίσει στους μαθητές γρήγορη και ασφαλή μετάβαση στα σχολεία , δωρεάν . Η Αυτοδιοικητική Συνεργασία , για το καλό των μαθητών καλεί τον Κο Οικονομάκο να ξεπεράσει εαυτόν και με δεδομένη τη δική μας στήριξη να συνδράμει τα μέγιστα , άμεσα έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών του Δήμου μας. Άλλωστε η δίκαιη διαμαρτυρία των μαθητών στο Δημαρχείο δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη Δημοτική αρχή για κάτι διαφορετικό .
Όσον αφορά την αναγκαιότητα ή μη που τόσο επιμελώς προσπαθούσε να μας αποκρύψει ο Κος Οικονομάκος για την υπογραφή Δημοσίων Συμβάσεων παροχής υπηρεσιών καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους, είναι αδιανόητο να επιδιώκεται η απαξίωση των δυνατοτήτων του Δήμου μας σε προσωπικό και εξοπλισμό μόνο και μόνο για να μπορεί να αναθέτει η Δημοτική Αρχή κατά το δοκούν χωρίς κανένα έλεγχο. Λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Ο Δημότης απαιτεί ένα Δήμο Ισχυρό σωστά διαχειριζόμενο ώστε να μπορεί να παράγει έργο προς όφελος όλων.
Για τις μονάδες υγείας του Δήμου μας από ότι φαίνεται ο Κος Οικονομάκος αφού έχει ξεχάσει το «νοσοκομείο» που προεκλογικά έταζε τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει «παραμάγαζα» υγείας στην προσπάθεια του να υποβαθμίσει τελείως το Κ.Υ. Καπανδριτίου . Το ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε είναι γνωστό , όχι όμως και να εκμηδενίζετε αυτά που χρόνια υπάρχουν.
Για τους κατοίκους της Ιπποκράτειου Πολιτείας είναι δυστυχώς πολυτέλεια το πόσιμο νερό. Θα έπρεπε να μένουν εδώ και μέρες από νερό για να ευαισθητοποιηθεί η Δημοτική Αρχή και να πράξει το αυτονόητο. Και αυτό πρωτοφανές .Και βέβαια για μια ακόμη φορά να μην έχει έτοιμη τη λύση ενώ γνώριζε το πρόβλημα έτσι ώστε να διασφαλίσει στο κάτοικο της Ιπποκράτειου Πολιτείας αυτό το πολύτιμο αγαθό αλλά ούτε και τη πολιτική βούληση έστω την ύστατη στιγμή.
Βέβαια εκεί που περισσεύει η πολιτική βούληση είναι στο έργο της ύδρευσης του Αυλώνα και ο διπλασιασμός του κόστους του έργου. Η επιβάρυνση του Έλληνα πολίτη με σχεδόν 1.000.000 € , αφήνει πολλά ερωτηματικά που η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να απαντήσει. Θα πρέπει όμως να αντιληφθεί ότι η ασέβεια προς το Δημόσιο χρήμα που προέρχεται από τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου δεν μένει απαρατήρητη. Ελπίζουμε η Βουλή των Ελλήνων , που έχει φθάσει το θέμα να αναλάβει τις ευθύνες της και να τις αποδώσει στους υπευθύνους , γιατί υπάρχουν και είναι στη Δημοτική Αρχή.
Η Αυτοδιοικητική Συνεργασία ξεκάθαρα πλέον στέκεται απέναντι στη πολιτική του Κου Οικονομάκου , δίπλα στο Δημότη του Δήμου Ωρωπού που έχει ανάγκη στις ημέρες μας περισσότερο από ποτέ. Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας σε συστράτευση υπέρ των συμφερόντων των Δημοτών μιας και το «Όραμα Δημιουργίας» του Κου Οικονομάκου μέσα σε δύο μόλις χρόνια κατάφερε να απαγοητεύσει στο μέγιστο βαθμό το Δημότη του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού.
Υποστηρίζουμε το Δήμο , Αγωνιζόμαστε για το Δημότη γιατί αξίζει πολλά παραπάνω από αυτά που αποδειγμένα η Δημοτικη Αρχη ΔΕΝ μπορεί να του προσφέρει.

Ωρωπός, Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
Αυτοδιοικητική Συνεργασία 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den les re 92 poses ana8esois ixes dosi esi ston adiproedro sou?

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα τού κυρίου λίτσα πλησιάζει καί τότε θά καταλάβουν καί οί τελευταίοι πολίτες αυτού τού δήμου πού τού απέμειναν πόσο σοφά έκαναν καί τόν έστειλαν τότε στό κάλαθο τών τελειωμένων σπεκουλαδώρων πασοκτζήδων πολιτικών τής ελλάδας.

κωστας είπε...

Ο κ. Λιτσας έχω την εντύπωση ότι κρίθηκε στις τελευταίες εκλογές. Εξακολουθώ να υποστηρίζω, ότι δεν έχει σημασία ποιος τα λέει...... αλλά αν αυτά που λέει ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Νομίζω όμως πέραν κάθε αμφιβολίας,η σημερινή Δημοτική αρχή δεν θέλει και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας μας.

Ανώνυμος είπε...

Ναί ο κύριος λίτσας μετρήθηκε ζυγίστηκε καί κρίθηκε ανεπαρκείς στίς προηγούμενες εκλογές.Εννοείτε ότι αυτά πού λέει δέν ανταποκρίνονται στήν πραγματικότητα τουλάχιστον.Η ελλάδα κώστα δέν μπορεί νά ανταποκριθεί στίς ανάγκες τής κοινωνίας πέρνοντας μαζί κάθε είδος διοίκησης.Μέ ξαφνιάζει πάντως η στάση σου απέναντι σέ αυτόν!

Ανώνυμος είπε...

Είτε μας αρέσει είτε όχι ο Λίτσας κρίθηκε όντως στις τελευταίες εκλογές αλλά αποδεικνύει καθημερινά ότι αγωνιζεται και παλεύει για το δημοτη όλου του δήμου χωρίς διακρίσεις.και μη ξεχνάμε ότι έφαγε τη πιο πολύ λάσπη απ' όλους.πρεπει να καταλάβουμε ότι δήμοι και κοινωνίες με λάσπη δε στέκονται.

Ανώνυμος είπε...

ise epikindinos, xriazese kenourgio psixiatro

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ......

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΥΛΩΝΑ. ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΩ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

o tempora o mores.