Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Γιά τόν Αντιδήμαρχο Ωρωπού,Βαγγέλη Ηλιάσκο

         καλώς τονε και ας άργησε!!!!!!!!!!!
ευτυχώς υπάρχουν και αυτά τα παιδιά!!!!!
Αν κ Ηλιάσκο μετά από περίπου δυο χρόνια ένιωσες για πρώτη φορά την ανάγκη να τοποθετηθείς δημόσια για τα δημοτικά 
δρώμενα ,λυπάμαι πάρα πολύ.Τελικά τα δημοκρατικά σου αντανακλαστικά είναι ελλειμματικά και πολύ κάτω του μετρίου.Είχα μείνει με την εντύπωση,ότι στη δημοτική αρχή υπάρχει και κάποιος τουλάχιστον ευαίσθητος.!!!!!!!!!μας έχεις διαψεύσει όλους!!!!!!
-Κύριε αντιδήμαρχε των τεχνικών υπηρεσιών, ο κόσμος σας φτύνει και εσείς νομίζετε ότι βρέχει!!!!!!!
-Κύριε αντιδήμαρχε των τεχνικών υπηρεσιών,θέλουμε ένα δήμο που οι πολίτες θα τον θαυμάζουν,θα συμμετέχουν,θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο.
-Κύριε αντιδήμαρχε των τεχνικών υπηρεσιών,δεν μπορεί οι απευθείας αναθέσεις να τρέχουν δίπλα σας ......και πολλές φορές με την σύμφωνη γνώμη σας και εσείς να σφυρίζεται κλέφτικα!!!!!!!Μπορείτε κ.Ηλιάσκο να δώσετε στην δημοσιότητα το τιμολόγιο και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα με τα 15.000 χιλιαρικάκια που πληρώθηκε ο γίγαντας της δημοσιογραφίας;;;;;;;;;;;;;Για την "ΚΌΜΠΡΑ"τη προστάτιδα τους δάσους..... ξέρετε !!!!!!
-Κύριε αντιδήμαρχε των τεχνικών υπηρεσιών,δεν είναι δυνατόν να εκτελούνται έργα διπλασιάζοντας το κόστος κατασκευής,καλυπτόμενοι πίσω από δήθεν νομότυπες διαδικασίες,έχοντας μάλιστα λάβει γνώση εσείς προσωπικά !!!!!!από τις 18/4/2010 για την παραίτηση του εργολάβου στο έργο του Αυλώνα(δημοσιεύετε)


-Κύριε αντιδήμαρχε των  τεχνικών υπηρεσιών,ποια είναι η ευαισθησία σας για το έργο στην Μαλακάσα και στα καταγγελλόμενα από τον κ.Γιασημάκη;;;;;;;;;
-Κύριε αντιδήμαρχε των τεχνικών υπηρεσιών, μπορείτε να δώσετε στη δημοσιότητα το σύνολο των 
απευθείας αναθέσεων ;;;;;;;;
-Κύριε αντιδήμαρχε των τεχνικών υπηρεσιών,ο αποτυχημένος υποψήφιος Μαραθώνα-για τον κ. Καρίνο λέω- ειναι δική σας επιλογή;;;;;;Να σας ζήσει!!!!!!!!!!!
-Αγαπητέ κ. Ηλιάσκο, δυστυχώς ο κόσμος σας μουντζώνει και εσείς νομίζετε ότι σας χαιρετούν,ο κόσμος σας βρίζει και εσείς νομίζεται ότι σας επιδοκιμάζουν!!!!
-Αγαπητε κ.Ηλιασκο, δυστυχώς έγινες και εσύ αναπόσπαστο κομμάτι μιας φαιδρής, σπάταλης και άνομης δημοτικής 
αρχής, κατάφερες το ακατόρθωτο, κατάφερες 
μέσα σε δυο χρόνια να διαγράψεις μια πορεία ετών, κατάφερες  να είσαι στο ίδιο κάδρο με τον "χειροκροτάκια". Καλό ταξίδι!!!!!!!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ SIDE ΚΑΙ Η ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΒΑΘΕΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Δ.ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ ΛΕΕΙ.......

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΠΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ !!!!! Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ .

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΌΜΕΝΟ ?
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΕΞΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΡΟΛΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Η ΨΑΞΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΒΗΙΛ .

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι σιγουρος οτι ο κ Ηλιασκος εχει το θαρος να απαντησει.Αν δεν βγει με δημοσια ανακοινωση να ξερετε οτι ειναι σιγουρα εμπλεκομενος.

ευρυνόμη είπε...

Όσο πλησιάζουν οί "κρίσεις" τόσο θά βροντούν τά τύμπανα σέ απόλυτη αρμονία μέ τά βιολιά καί τά πρώην "κλαρίνα".
Όλα τά παπούτσια από τόν τόπο σου είναι καί μερικά είναι καί adidas σέ αντίθεση μέ τά σάπια έμπειρα αλυσίδα-ελβιέλα σέ όλα τά κομματικά σχήματα τού Δήμου.
Τό μέλλον ανήκει στούς καινούργιους καί σέ αυτούς πού ακόμη τό σκέπτονται-σίγουρα όχι σέ αυτούς πού φαντάζουν αστέρες μέ άπειρους ψήφους , γνωστούς σέ όλους μας τό πώς απέκτησαν την λάμψη καί τούς ψήφους βεβαίως βεβαίως.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ 18000 ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΜΕ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΚΥΡΙΟΙ...ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι το μονο που ξερουν και κανουν καλα ειναι οι απευθειας αναθεσεις και οι απ'ευθειας προσληψεις.Απ' οτι ακουγεται παντως τους ψιλοεχουνε βολεψει τους ψηφοφορους τους κι απ'οτι φαινεται θα ολοκληρωσουν το επομενο ετος.Αυτος ηταν ο Καλλικρατης.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια οι βαπτισμενοι εθελοντες πως πληρωνονται? με τις παγιες?