Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΘΩΜΑ:Τα υποτιθέμενα ΚΑΣΤΡΑ πέφτουν!!!!!

    -Θωμά,τα "κάστρα" έχουν κατασκευαστεί για να πέφτουν και αυτή τη φορά,μάλιστα με πολύ μεγάλο θόρυβο......Όλα τα χωριά έχουν οπλιστεί με σύγχρονα πυραυλικά συστήματα,με καριοφίλια δεν πας στο πόλεμο......μου κάνει μεγάλη εντύπωση μετά από τόσες πολλές απευθείας αναθέσεις δεν κατάφερες να φτιάξεις ένα αξιόμαχο στρατό.Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είσαι Δήμαρχος και αν θα τα καταφέρεις να ολοκληρώσεις την Θητεία σου......προσωπικά στο εύχομαι!!!.άλλοι από το παρεάκι σου περιμένουν στη γωνία δηλώνοντας "παρόντες"!!!!!αναμένοντας εξελίξεις από την δικαιοσύνη για  να σε αντικαταστήσουν!!!!!!η εκδίκηση είναι κρύο πιάτο.
    -Θωμά,όταν ακούς "κεραυνό"αυτό σημαίνει,ότι η καταιγίδα είναι πολύ κοντά σου!!!! Χθες από το Καπανδρίτι......το δελτίο καιρού προβλέπει και σήμερα έκτακτα φαινόμενα στό Καπανδρίτι.......πρόσεχε τα Κιούρκα και το Συκάμινο,όσο για το Πολυδένδρι και το Κάλαμο οι "κεραυνοί" θα είναι συνεχόμενοι.
     -Θωμά,o κόσμος έχει κουραστεί από ανθρώπους ανώριμους και υπερόπτες που κάνουν τον ίδιο θόρυβο με τα ...άδεια βαρέλια.Δεν γνωρίζω αν τα γραφόμενα μου θα σε βοηθήσουν να συνέρθεις και να ξαναγίνεις -αν μπορείς-φυσιολογικός άνθρωπος,εγώ πάντως το προσπάθησα.







Δεν υπάρχουν σχόλια: