Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Οι εκλογές στο Δήμο Ωρωπού θα γίνουν μπροστά στους Δημότες

Χρήστος Κων. Μπουλέκος

-Φαίνεται τελευταία,o απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού, ενοχλείται από τη δημόσια και ενυπόγραφη κριτική.Φοβάται την αλήθεια και βρίσκεται σε πανικό. Άλλωστε,όποιος ασχολείται με τα κοινά και δεν αντέχει τη σκληρή κριτική,καλό είναι να ιδιωτεύει.
-Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.Οι δημότες του Ωρωπού επιθυμούν και πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια.Ειδικά όταν αυτή παραμένει καλά καμουφλαρισμένη....έτσι νομίζει.....πίσω από τις πόρτες του δημαρχείου.
-Η κριτική είναι συγκεκριμένη σε πραγματικά γεγονότα και  πραγματικά στοιχεία.
-Η "ποδοσφαιροποίηση"(με την έννοια της ατομικής ή και ομαδικής πολιτικής συμπεριφοράς και ότι αυτή συνεπάγεται) της αυτοδιοίκησης συμβάλει στη δημιουργία μιας "αποπνικτικής" ατμόσφαιρας στην οποία ξεχωρίζει η έλλειψη επιχειρημάτων.
-Από ποδόσφαιρο ο απερχόμενος Δήμαρχος και η παρέα του ξέρει πολλά!!!!!!!Η θητεία τους στην ΕΠΣΑΝΑ και η εμπλοκή τους στην εκλογή προέδρου της ΕΠΟ είναι πασίγνωστη.Πολλά τα λεπτά Άρη!!!!!!! !
-Στη ζωή ξεχωρίζουν εκείνοι που επιλέγουν δημόσια και ανοικτά να συνομιλούν και να ανταλλάσσουν επιχειρήματα. Ανώνυμες κραυγές και ψίθυροι από νεόφερτους ιντερνετικούς  αυλοκόλακες δεν θα σας σώνουν και δεν θα σας γλυτώσουν από τη βάσανο της δημόσιας διαπόμπευσης.
-Η αλήθεια απερχόμενε δήμαρχε Ωρωπού δεν κρύβεται,ούτε η ελεύθερη φωνή μπορεί να φιμώνεται,ούτε η κριτική για τα κοινά περιορίζεται,αλλά ούτε το κοινό καλό αποτελεί προνόμιο τους ενός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: