Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο ΨΕΥΤΗΣ απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επειδή το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια και επειδή δεν αντέχω να βλέπω το Δήμαρχο της περιοχής μας γι’ ακόμα μια φορά δημόσια να κοροϊδεύει τους συμπολίτες μας, και να καθυβρίζει μπουρδολογόντας την Κυβέρνηση έχω να πω τα εξής:
Ο κ. Δήμαρχος μαζί με τον κ. Βελτανιώτη σε συνάντηση που είχαν με τον κ. Αναγνωστάκη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το μόνο που του ένοιαζε ήταν πως θα διατηρηθεί το αστυνομικό τμήμα του Ωρωπού στην θέση που είναι διότι το κτήριο που στεγάζεται είναι ιδιοκτησίας του κ. Ρούσση. Επίσης προσπάθησαν να απαξιώσουν την προσπάθεια συλλογής υπογραφών στο Καπανδρίτι με την εξής έκφραση «Μην ασχολείσθε με αυτούς είναι γραφικές περιπτώσεις» και όταν τους ζητήθηκε να υποδείξουν κτήρια τα οποία ανήκουν στο δήμο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα που θα μπορούσαν να στεγασθούν τα Αστυνομικά Τμήματα δήλωσαν πως δεν υπάρχουν και τέλος όταν αποχώρησαν τα αστυνομικά τμήματα έστειλαν και αυτοκίνητα του Δήμου για να βοηθήσουν στην μετακόμιση.
Άρα κ. Ρούσση μην μας λέτε πως νοιάζεστε για την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου το μόνο που σας νοιάζει είναι τα προσωπικά σας ιδιοτελή συμφέροντα στα οποία για να τα ικανοποιήσετε βρήκατε και πρόθυμο τον ανίκανο και ιδιοτελή αντιδήμαρχο Καπανδριτίου.
Υ.Γ. Σταματήστε να απειλείται κόσμο γιατί όσο το κάνετε τόσο μεγαλύτερη θα είναι η τιμωρία σας στις εκλογές. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω η κοινωνία μας απαιτεί πολιτική αλλαγή φροντίστε μόνο το ποτάμι να μην γίνει τσουνάμι!!
Γιάννης Μπουλέκος,μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: