Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Απερχόμενε Δήμαρχε Ωρωπού,θέλω να με διαβάσεις προσεκτικά

-Θωμά οι εκλογές θα γίνουν  μπροστά στα προβλήματα του Δήμου.Έτσι οι δημότες δημόσια και καθαρά θα έχουν τη δυνατότα να κάνουν τις επιλογές τους.
-Ο κάθε δημότης μπορεί δημόσια στο καφενείο,στη ταβέρνα,στη λαϊκή στο facebook,στα διάφορα blog να εκφράζει την άποψη του και την προτίμηση του....ΔΗΜΌΣΙΑ  με το ονοματεπώνυμο του!!!!!!!
-Λάσπη και "γιουχαρίσματα"πίσω από την δήθεν ασφάλεια της ανωνυμίας δεν θα ΠΕΡΆΣΕΙ.
-Ανώνυμοι τύποι,που δεν έχουν το κ@λο να εκφράσουν την όποια καταγγελία ,κριτική και δυσαρέσκεια δημόσια  αρρωσταίνουν την Ζώη όλων των κατοίκων του Δήμου μας.
-Αν κάποιοι επιθυμούν να συνεχίσουν με την ανοχή σου και την προτροπή σου να σπιλώνουν υπολήψεις συνδημοτών,ο μόνος τρόπος που υπάρχει,είναι να αντιμετωπισθούν ανάλογα.
-Θωμά γνωριζόμαστε χρόνια,γράφω δημόσια και αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα γράφω.Δεν θα μου είναι καθόλου δύσκολο,αλλά πολύ δυσάρεστο!!!!!από αύριο να δημοσιεύω ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ δικογραφιών- ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ   και όποιον πάρει ο χάρος!!!!!!!!
-Η πλάκα της ανωνυμίας μέχρι εδώ.Οι "φευγάτοι-η" και ο κάθε κλεισοπόρτης του facebook, να ξέρεις τη δικιά σου πόρτα θα κλείσει!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: