Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ψεύτες, άσχετοι και ανίκανοι.......!!!!!!!!!!!!

Για πολλοστή φορά θα ασχοληθώ με τους κλόουν,τους ψεύτες,τους ανεπαρκείς και τους ανίκανους που αποτελούν την Διοικητική και πολιτική Διαχείριση του Δήμου Ωρωπού
ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Στις 15 Ιουνίου 2012 ο Υπουργός Εσωτερικών με την υπ αριθμ 20470 κατένειμε το ποσόν 18.000.000,οο ευρώ στους Δήμους της χώρας για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών.Πρωταθλητής χρηματοδότησης στη χώρα με ποσό 185.000.οο ευρώ ο Δήμος Ωρωπού.
Ο ικανότατος......Δήμος ξέρετε πότε θα κάνει την αποδοχή των χρημάτων, άρα και των όποιων δράσεων ...... στην αυριανή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου..!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Στις 2 Αυγούστου 2012 ο υπουργός Εσωτερικών κ.Στυλιανίδης με επιστολή του ζητά από όλους τους Δήμους της χώρας προτάσεις και παρατηρήσεις από την εφαρμογή του Καλλικράτη σε ζητήματα θεσμικά,λειτουργικά,χωροταξικά κ.λ.π.με καταληκτική ημερομηνία την 10η Σεπτεμβρίου 2012.
Ο "χειροκροτάκιας" μπερδεύτηκε και τις προτάσεις θα τις καταθέσει τον Ιούνιο του 2014...δεν θα το ξεχάσουμε .....θα τον θυμόμαστε,σαν μια γραφική  πανηγυριώτικη φιγούρα..!!!!!!!!
Να λοιπόν τι έχουμε. Αντί για ικανούς-ανίκανους!!!!! Αντί για ιδικούς -άσχετους!!!!!!!Φυσικά γνωρίζουν τα ψέματα και τα μαγειρέματα στο Διπλασιασμό του έργου στον Αυλώνα και τις ευθύνες τους.Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα ,κάνουν το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα
                                 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Εδώ συμβαίνουν δυο πράγματα ή είναι ψεύτες,επικίνδυνοι ή ανίκανο και άσχετοι με την πραγματικότητα, ότι και να συμβαίνει το αποτελέσμα είναι το ίδιο.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...




Από αυτά τα χρήματα θα πληρωθεί και ο κύριος Κόμπρας(δασοπροστασίας), για τα μπλουζάκια, καπελάκια, σουβλάκια, του κυρίου πρόεδρου των εθελοντών, ΜΠΟΡΣΗ ΒΑΣΙΛΗ?
Και καλά, έψαξε κανείς πόσο χρεωθήκαν τα καπέλα και οι μπλούζες, και σε ποιες τιμές ανά τεμάχιο?
Έχει γνώση ο κύριος ΜΠΟΡΣΗΣ, οι εθελοντές του, και οι κύριοι της πολιτικής προστασίας, πως όχημα του πρώην δήμου Αυλώνας, που πληρώθηκε περί των 400.000e, κατέστει αναξιόμαχο επειδή δεν αλλαχτήκαν τα λάστιχα του, και δεν έγινε το περιοδικό, ετήσιο service?
Μήπως από αυτά τα χρήματα, θα πληρωθεί ο δημοτικός μας εργολάβος, και κολλητός του κολλητού του Δημάρχου, yes men, sir blues eyes, froso’s nephew????????????????