Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η "ΜΠΑΝΑΝΙΑ" και η "περα ραχούλα Ωρωπού"

Η συνάντηση έγινε μετά από πολλές αναβολές , με πολλές προφυλάξεις,κάτω από ένα  ετοιμόρροπο  γεφύρι..........  με πρωτοβουλία ενός κατάλληλα ενημερωμένου(διαμεσολαβητής) προσώπου...!!!!!!Παρόντες στην συνάντηση ο Αρχηγός  ........ο Μάγος της φυλής ,ο Μεταφραστής και ο Πιτσικόμης!!!!!!!!!
Η συζήτηση κάποια στιγμή άναψε.....ο Αρχηγός άφριζε .. τράβηξε το σπαθί του......άφωνος ο Μάγος της φυλής προσπαθεί να εξηγήσει ......ότι αυτό που του προτείνει ο Πιτσικόμης είναι νομότυπο και επικερδές για όλους!!!!!!! .Ο Μάγος του εξηγεί .....η εργολαβία δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα μας.....θα βάζουμε τον εργολάβο να παραιτείτε με ευθύνη της "πέρα ραχούλας" και εμείς νόμιμα θα το επαναδημοπρατούμε .......τα λεπτά Αρχηγέ μου....... είναι πολλά και η διαδικασία νομότυπη.....φτάνουν για όλους και το έργο ...έργο....απλά κάτι ψιλά είναι για μας...και για τα ματζούνια του καλοκαιριού,όταν η πολύ ζέστη αρωστένει τους ιθαγενείς!!!!!!! .
 

Ο Αρχηγός .....κοιτάζει αριστερά ......κοιτάζει δεξιά ,κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια τον Μάγο,κοιτάζει το Πιτσικόμη και με μια γρήγορη κίνηση αποκεφαλίζει  τον Μάγο της φυλής και τον Πιτσικόμη.........προστάζει τον Μεταφραστή να διαμηνύσει στις δυνάμεις κατοχής ,τις αρετές μιας δοκιμαζόμενης φυλής με συνέπεια έργων και λόγων..........οπως λεμε "Οραμα -Δημιουργιας"!!!!!!!!!
Το παραμύθι με κανένα τρόπο δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα......οι όποιοι συνειρμοί δικοί σας....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πες μας τι παιρνεις