Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο "Λουδοβικος"των Ωρωπίων


17/09/2012 11:29

Ο «Λουδοβίκος» των Ωρωπίων

Μέχρι σήμερα ξέραμε το Luis XIV de France, το Λουβοδίκο των Ανωγείων... Χθες η στήλη ανακάλυψε άλλον έναν: το «Λουδοβίκο» των Ωρωπίων.
Κοιτάζοντας το twitter το Δήμου Ωρωπού, αντί να δει στη φωτογραφία το έμβλημα του δήμου ή έστω ένα χάρτη του, όπως, για παράδειγμα, στους δήμους Αποκορώνου Χανίων,ΔιονύσουΚορυδαλλού, βλέπει... το Γιάννη (τον Οικονομάκο, το δήμαρχο, ντε!).
«Λουδοβίκειος» συμπεριφορά ή... αβελτηρία;
σημερινό δημοσίευμα
από το aftodioikisi.gr
Θέλω για πρώτη και τελευταία φορά να δηλώσω,ότι αυτή η στήλη με κανένα τρόπο δεν θα γίνει η κολυμβήθρα της Σιλωάμ για τον κ.Οικονομάκο μέσα από ανάδειξη πολιτικών και προσωπικών αντιδικιών της αντιπολίτευσης,προερχόμενη από το χθες.....και στα πλαίσια του κουτσομπολιού.!!!!! Η ΑΝΤΙΔΙΚΊΑ Της Αντιπολίτευσης ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑ.!!!!!ΕΙΝΑΙ ΒΟΎΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΊ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ !!!!Αυτό είναι απάντηση σε σχόλια των 2.37,2.33,3.49 κ.λ.π.Μέσα από αυτή τη στήλη θα φιλοξενούνται όλες οι απόψεις οι οποίες αναδεικνύουν και προωθούν λύσεις σε προβλήματα του τόπου.Στόχος πιστεύω όλων μας είναι η καταγγελία των συντηρητικών και μαφιόζικων-ΚΟΜΠΡΙΚΩΝ πρακτικών.!!!!!!Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε είναι ανάγκη η συνεργασία των σύγχρονων και υπεύθυνων ανθρώπων,αφήνοντας πίσω αυτά που τους χωρίζουν.Αυτά που μας συνδέουν έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ περισσότερα.!!!!!!!!!!!Μην βγάζετε τα μάτια ο ένας του άλλου......θα στραβοθήτε..!!!!!!!!!να πως θα ξαναδιοικήση ο σημερινός μονόφθαλμος με τις συνιστώσες του.....!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξερεις τι ειναι το μπουμεραγκ;τΩΡΑ ΦΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

'Λήψη νέας απόφασης για τον καθορισμό Δημοτικού Φόρου';;;; στην επερχόμενη Οικονομική Επιτροπή.