Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Θωμάς Ρούσσης:Αυτός δεν γίνεται άνθρωπος...να ρεφάρει με το κουμπάρο

-Ρούσσης,ο κύριος 10%!!!!!!ο πρωταθλητής των αναθέσεων!!!!!Ο λαός του Ωρωπού τον έστειλε να πλύνει πιάτα.Πιάτα όμως χωρίς σαπούνι πολυτελείας δεν πλένονται από τα καθαρά του χέρια,έχει αναφυλαξία!!!!!!!
Το σαπούνι στοιχίζει 500.000 χιλ ευρώ,δώρο στο κουμπάρο!!!!!!!
-Ο λαός τον έφτυσε και αυτός νομίζει ότι βρέχει!!!!!!Όλα για το κουμπάρο!!!!πρώτα η πάρτη μας"
Θυμήθηκα,...."η ψυχή μου στο θεό,η καρδιά μου στη τσέπη μου και τα ......τα δυο,στο χωριό και στο τοιχίο του Μαρκοπούλου"!!!!!
-Ο λαός τον καταδίκασε να πλένει πιάτα και αυτός με απ ευθείας ανάθεση στο κουμπάρο 500.000χιλ ευρώ για το τοιχίο του Μαρκοπούλου!!!!!!Τον αράπη και να πλένεις το σαπούνι σου χαλάς !!!
Δημοσιεύω την απευθείας ανάθεση 500.000 χιλ ευρώ στο κουμπάρο......καλά αυτός θέλει να ρεφάρει τα έξοδα των εκλογών,αυτοί που συνυπογράφουν,έχουν πούσι στα μάτια η λάδι στη τσέπη!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H EΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο παρατηρητής, ο εμμισθος του δημάρχου (Πακης) γνωστός πια και μη εξαιρετέος περί δεύτερης Κυριακής τι έφταιξε για την ήττα του Ρουσση. Ας ρωτήσει τον αδερφό του (πρόεδρος νομικού προσώπου με το πλαστό τιμολογίο με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου και άλλα πολλα.) Το μέγα θύμα ονομάζεται Γιώργος ΔΑΒΡΗΣ.