Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Στον "αέρα" η μετεγκατάσταση της Πολιτικής Προστασίας Αφιδνών

Μόλις χθες ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου ακύρωσε την προσπάθεια μετεγκατάστασης των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Αφιδνών.Οι εθελοντές και οι κάτοικοι να σκεφτούν με πόσα ψέματα,με πόσες υποσχέσεις και με πόσες προεκλογικές μπούρδες τους ξεγέλασε για να υφαρπάξει τη ψήφο τους.Να σκεφτούν τις πληρωμένες διαφημίσεις των τελευταίων ημερών στα τοπικά μέσα για να διαφημίζει το ανύπαρκτο έργο του.
Και έρχεται σήμερα να δηλώσει επίσημα με απόφαση του, τη διενέργεια διαγωνισμού για την εγκατάσταση των εθελοντών  στις 19 Ιουλίου(δημοσιεύω την απόφαση). Και οι  προσκλήσεις για τις νέες εγκαταστάσεις;;;Ο Σταθμός Πολιτικής Προστασίας είναι στον αέρα!!!!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ωρωπός, 21-06-2019 Αριθ. Πρωτ. Διακήρυξης: 17820/21-06- 2019
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Προκηρύσσει Προφορική μειοδοτική δημοπρασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ωρωπού, για τη μίσθωση ακινήτου στη ΔΕ ΑΦΙΔΝΩΝ, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης των οχημάτων και μηχανημάτων Πολιτικής Προστασίας και εξυπηρέτησης των αναγκών αυτής.
 Α. Κατάθεση προσφορών Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται, σε κλειστό φάκελο στο Δήμο εντός είκοσι (20) ημερών, από την ημέρα κατά την οποία θα δημοσιευθεί η περίληψη της διακήρυξης ήτοι μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-07-2019 και ώρα 15:00Α. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: