Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Εκλογές:Τι δε καταλαβαίνεται;;;;;;


Δέν ξέρω τι καταλαβαίνετε εσείς.Εγώ προσπαθώ να καταλάβω.

-Εν πάση περιπτώσει για να μη λέμε πολλά,το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι ο λαός μίλησε αλλά και πάλι είπε μπούρδες,ως συνήθως.Και,πάντοτε ως συνήθως,όχι μόνο είπε μπούρδες αλλά έκανε και μια τρύπα στο νερό.
-Προφανώς,οι νεοδημοκράτες θεώρησαν ότι η Ασημακοπούλου και ο Ζαγοράκης θα κάνουν καλύτερη δουλεία,ενώ εμείς εκτιμήσαμε ότι η προερχόμενη από τους δεξιώτατους Ανεξάρτητους Έλληνες-Κουντουρά θα τα πάει καλύτερα από τη Κούνεβα και ο Γεωργούλης είναι κλάσεις ανώτερος από τον Ρος Ντέιλυ.Ένας απαίδευτος λαός που βγάζει τα ματιά του και το άχτι,χωρίς να αντιλαμβάνεται,ότι κατά βάθος δεν τιμωρείται αλλά αυτοτιμωρείται.
-Όπως έκανε όταν πίστεψε στον Ανδρέα Παπανδρέου και μετά έφερε το Μητσοτάκη για τιμωρήσει τον Ανδρέα και μετά ξανάφερε τον Ανδρέα για να τιμωρήσει τον Μητσοτάκη...και μετά πίστεψε στον Σημίτη κι έφερε τον Κώστα Καραμανλή για να τιμωρήσει τον Σημίτη.
Και μετά πίστεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και στα λεφτά που υπάρχουν....και κάπου εκεί έχασε τελείως τον μπούσουλα και στον Σαμαρά και μετά πίστεψε στην αριστερή ελπίδα και μετά....!!!!!!
-Το ξέρω ότι σίγουρα θα ακούσω πολλά σκολιανά με το σημερινό μου σημείωμα και ίσως αποκτήσω μερικούς ακόμη εχθρούς,αλλά θα κλείσω λέγοντας δυνατά αυτό που βγαίνει από μέσα μου.... "δεν έχει καμία σημασία το ν ακούς τι λέει ο λαός.Σημασία έχει το να φροντίζεις για την σωστή του μόρφωση ώστε να μη λέει - και κυρίως να μη κάνει κουταμάρες....!!!!!"








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

exete mazepsei olo to vathi pasok ekei sto syriza