Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

"ΠΑΡΩΝ" ο Δημήτρης Κιούσης με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αν Αττική


Υποψήφιος Βουλευτής στην Αν Αττική με το ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ο συντοπίτης μας  Δημήτρης Κιούσης.
Προσέρχεται στη πλατιά Προοδευτική Συμμαχία,με σκοπό να συμβάλει στην αναχαίτιση του ακραίου συντηρητισμού.

Ο Δημήτρης, γιός του Μιχάλη και της Αναστασίας Κιούση από το Φανάρι Ανδρίτσαινας Ηλείας, γεννήθηκε στην Λάρισα το 1966.

Αφού τελείωσε το 2ο Λύκειο Λάρισας φοίτησε στην ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Από το 1992 διευθύνει μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα (KIOUSSIS TRANSYS).

Συμμετέχει σε συνδικαλιστικούς φορείς του κλάδου των μεταφορών και είναι Α’ αντιπρόεδρος της Π.Ε.Ε.Δ.
(Πανελλήνια Ένωση Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς).

Από το 1993 κατοικεί στο Μαρκόπουλο Ωρωπού παντρεμένος με την φιλόλογο Αναστασία Μίχα και είναι πατέρας δύο παιδιών της Θέμιδας και του Μιχάλη.

Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος δήμου Ωρωπού και πρωταγωνίστησε στη δράση των κατοίκων κατά του αίσχους των διοδίων και των μεγαλοεργολάβων.

Έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δράση γαλουχημένος από τις πανανθρώπινες αξίες της ορθόδοξης πίστης και του Αγίου Όρους.

Τιμήθηκε από το σωματείο Ενωμένη Ρωμιοσύνη για την συμβολή του στην προβολή των αξιών του Γένους και της Χριστιανοσύνης.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και πολιτευτής στην εκλογική περιφέρεια Αττικής (2012) όπου έλαβε 5.750 σταυρούς.

Το 2013 εκλέχτηκε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ορίστηκε με απόφαση του Προέδρου κ. Καμμένου Πάνου Ειδικός Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και υπεύθυνος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το 2014 προτάθηκε ομόφωνα από τις Συντονιστικές Επιτροπές Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας και Λάρισας να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής εκπροσωπώντας την Θεσσαλίας στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου.
Ήμερα συμμετέχει στη διοίκηση του ΟΣΕ ως εκτελεστικούς σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: