Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΒΑΡΥΚΟ ΩΡΩΠΟΥ:Η απάντηση του Βαγγέλη Ηλιάσκου

Αν δεν το παραδεχτώ δεν συμβαίνει!!!!!!!!Η άρνηση είναι ένας αμυντικός μηχανισμός ο οποίος λειτουργεί ασυνείδητα και έχει ως αποτέλεσμα το άτομο να αρνείται την ύπαρξη ορισμένων στοιχείων που προέρχονται από την εξωτερική πραγματικότητα. Ένα συνηθισμένο παράδειγμα είναι ο αλκοολικός που αρνείται ότι έχει πιει, ενώ μυρίζει αλκοόλ. Η άρνηση ως μηχανισμός άμυνας δεν κάνει διακρίσεις, εμφανίζεται σε όλους τους ανθρώπους. 
Vaghelis Iliaskos Η απόφαση που αναφέρεσαι Άννα, έχει να κάνει με ανάλογο έργο ύδρευσης επίσης στον Κάλαμο, που «δημοπράτησε η Περιφέρεια με Δημόσιο Ανοιχτό Διεθνή Διαγωνισμό» γι’ αυτό και στο 1.853.609,66 €, πήρε έκπτωση 65,54 % πράγμα που σημαίνει 1.214.855 € κέρδος για το ταμείο της περιφέρειας και όχι για τις τσέπες του εργολάβου !!!! 
Γιατί η Περιφέρεια δεν επικαλέστηκε την κήρυξη του Καλάμου σε έκτακτη ανάγκη λόγω φωτιάς αφού ήταν σε ισχύ και έκανε ανοιχτό διαγωνισμό, έχοντας και το ανάλογο κέρδος;;;;Αντίθετα ο Δήμος επικαλούμενος μία γελοία διάταξη, «δεν έκανε διαγωνισμό και ανέθεσε με τον γνωστό τρόπο της διαπραγμάτευσης», δύο ανάλογα έργα ύδρευσης 3.000.000 € με 12% έκπτωση, χαρίζοντας στους εργολάβους 1.200.000 € από λεφτά της Περιφέρειας, το ένα από αυτά στο Βαρυκό 25 χιλιόμετρα από τον Κάλαμο !!! Για αυτό θα ήθελα την άποψή σου μιας και τα λεφτά είναι της Περιφέρειας και το κέρδος της έκπτωσης, θα επιστρέψει πάλι στην Περιφέρεια και θα διατεθεί σε κάποιες άλλες πραγματικές ανάγκες και όχι στις τσέπες των εργολάβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: