Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Εισαγγελέας στο Δήμο Ωρωπού για το "πυρόπληκτο" ΒΑΡΥΚΟ

Αξιόποινες πράξεις αναζητά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός για τον τρόπο ανάθεσης του έργου στο ΒΑΡΥΚΟ,προκείμενου να διερευνηθεί η βασιμότητα καταγγελιών για κακοδιαχείριση.
Ο Εισαγγελέας θα εξετάσει τις διαδικασίες που ακολούθησε ο Δήμος και συγκεκριμένα την απόφαση ανάθεσης,όταν μάλιστα προϋπήρχε απόφαση του Δήμου για τον τρόπο ανάθεσης του έργου.
Ως μάρτυρες κατά αρχήν καλούνται να καταθέσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ψήφισαν την απευθείας ανάθεση και σε δεύτερο στάδιο η Οικονομική επιτροπή του Δήμου,η οποία επικύρωσε την απευθείας ανάθεση με ποσοστό έκπτωσης 12.5%.
Θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους του Θωμά να αναλάβει πρωτοβουλίες.......οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο και στην οικονομική επιτροπή το τρόπο εκτέλεσης του έργου,θα βρεθούν υπόλογοι μάλλον λόγω άγνοιας..............!!!!!!!!!!!!!η σκοπιμότητα του τρόπου ανάθεσης μπορεί και πρέπει να προσωποποιηθεί!!!!!!
Αυτοί είναι οι δώδεκα υπογράφοντες το πρακτικό της  απόφασης!!!!!!!επί συνόλου σαράντα ενός δημοτικών συμβούλων.
Γκικάκης Στέργιος-Μπρεάνου-Καστελλάνου Μαγδαληνή-Βελντανιώτης Δημήτριος-Δάβρης Γεώργιος-Κιούσης Κων-Θεοδώρου Ανδρέας-Βάθης Ιωάννης-Πούλος Γεώργιος-Σιδέρης Γεώργιος-Γούβα Ιωάννα. Τζεβελέκος Δημήτριος και Δέδες Κων.
Τα μέλη της Οικονομικής επιτροπής:Θωμάς Ρούσσης,Μαντάς Γεωργιος,




Δεν υπάρχουν σχόλια: