Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ο Θωμάς τους αποκαλεί "σκουπιδιάρηδες"

Ο αγώνας που δίνουν οι συμβασιούχοι είναι αγώνας όλων μας.Για τον απερχόμενο δήμαρχο Ωρωπού είναι"σκουπιδιάρηδες"!!!!!!Αυτή είναι η ανθρώπινη-προοδευτική άποψη του Θωμά για τους εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ωρωπού!!!!Αυτός είναι ο Δήμαρχος που αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν σκουπίδι.
Η μετατροπή του δικαιώματος στη δουλεία σε εργαλείο ψηφοθηρίας,η ομηρία των σύγχρονων μισθωτών σκλάβων είναι"σκουπίδια" για τον απερχόμενο Δήμαρχο Ωρωπού!!!!!
Αυτός είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού που σήμερα τον περιγελούν όλα τα μέσα ενημέρωσης!!!!!!!!Και οι ερωτευμένοι;;;;;;;;Ο έρωτας είναι τυφλός!!!!!!Σιγά μωρέ τώρα για κάτι σκουπιδιάρηδες θα χαλάσουμε τον έρωτα μας!!!!!!
Αναδημοσίευση από το  aftodiokisi.gr.

Δήμος απολύει συμβασιούχους καθαριότητας ως «σκουπιδιάρηδες»



Με την ειδικότητα «σκουπιδιάρηδες» προσέλαβε στις 10/5/2018 και απέλυσε προ ημερών 11/10/2018 συμβασιούχους καθαριότητας ο δήμος Ωρωπίων, σύμφωνα με καταγγελία στην aftodioikisi.gr. Η ιστοσελίδα δεν γνωρίζει πού βρήκε ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης και τα στελέχη του δήμου την συγκεκριμένη ειδικότητα, καθώς δεν υπάρχει σε καμία Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ).

«Στο δήμο Ωρωπίων, βρίσκονται άραγε, στο έτος 2018 ή έχουν μείνει στον μεσαίωνα; Ανεπίτρεπτη η αναφορά στη σχέση εργασίας που αντί για εργάτης καθαριότητας χρησιμοποιούν τον όρο Σκουπιδιάρηδες. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ», τονίζουν στην ιστοσελίδα οι καταγγέλλοντες.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/386619/dimos-apoluei-sumvasiouhous-kathariotitas-os-skoupidiarides/#ixzz5UBPtLe63
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: