Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Διώξεις-Μετακινήσεις υπαλλήλων στο Δήμο Ωρωπού.

Για όσους Δημοτικούς Συμβούλους έχουν φιλότιμο.
Σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία της χώρας, ειδικότερα, μετά από όσα έχουν συμβεί σε όλο το φάσμα της ζωής μας και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, αισθάνομαι ότι έχω αυξημένη υποχρέωση ως πολίτης, να υψώσω το ηθικό ανάστημά μου σε πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές (προώθηση των «ευχάριστων» και όχι των «άριστων»....το έχω κάνει καί εγώ), σε πρακτικές που συνέβαλαν στην καταστροφή της χώρας. 
Ας μου επιτραπεί να εκφράσω τη γνώμη, ότι «μεθοδεύσεις»  ανάλογες, όχι μόνο δεν θα εκσυγχρονίζουν την Διοίκηση στο Δήμο μας, αντίθετα  τον οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια, στην οριστική διάλυσή της. Και σ΄ αυτή την περίπτωση υπάρχει προσωπικό μερίδιο ευθύνης στο σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι κρίσεις της ικανότητας-αποδοτικότητας των υπάλληλων δεν μπορεί να γίνει από έναν αγράμματο πρώην κοινοτάρχη την πρώτη ήμερα ανάληψης των καθηκόντων του και για όσο μπορεί να παραμείνει σε αυτή τη θέση.Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου και δίνει το δικαίωμα να αντιμετωπίζονται οι υπάλληλοι ως ημέτεροι και μη.Τη "νύφη" δεν πρέπει να την πληρώνουν άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο.Η διοίκηση δεν είναι δίκη μου και δίκη σου.Δεν υπάρχουν υπάλληλοι "Τοξικοί","Γιασημακικοί","Οικονομακικοί","Συριζαίοι"," πράσινοι" και "μπλέ".Σήμερα θα περνούν καλά οι "Τοξικοί" υπάλληλοι και αύριο οι άλλοι;;;;;;;Οι υπάλληλοι είναι εργαζόμενοι και δεν μπορεί να τους βάζετε να σκοτώνονται μεταξύ τους.Αν είναι "λίγο" εργαζόμενοι,μπορούν να γίνουν σωστά εργαζόμενοι.
Ξέρετε τι καταφέρατε;;;;;;;;να χρωματίσετε τους υπαλλήλους σε "τοξικούς" και μη.
-Μια ερώτηση προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.
Υπάρχουν παράνομα εργαζόμενοι στο Δήμο Ωρωπού;;;;;;(συνταξιούχοι-μετανάστες,φωτογραφίες προσεχώς!!!!!!!!!!!)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο αγράμματος χωροφύλακας ο Φωριάρης έκρινε και διόριζε γιατρούς στο Δημοτικό Ιατρείο, εσύ που ήσουν φίλε μου ;

Και αυτά τα έκανε με δήμαρχο τον γιατρό τον Οικονομάκο !




Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας ,ειστε ο μονος που εχει τα αρχιδια και πιάσατε ενα θεμα που πραγματικα μας καίει.
Για εμενα δεν επιτρέπεται κανεις μα κανεις δήμαρχος να τοποθετεί τους χειροκροτητές προϊσταμένους χωρις να εχουν τα προσοντα και οχι μονο αυτο αλλα να εχουν πισω τους- καλομελετα κ Ρούση και ερχονται τα μαντάτα - ΕΔΕ , ΠΟΙΝΙΚΑ, ΚΛΠ.
Ξερεται τι μου έδειξε με τις επιλογές του ο κ δήμαρχος, οτι παραμένει ενας πονηρός κοινοτάρχης συκαμινου και τον εχει προσπεράσει δυστυχως ο χρόνος .
Μπορούσε να βαλει προϊσταμένους δικούς του αλλα τουλαχιστον να εχουν τα απαραίτητα προσοντα, εκτος αν θεωρεί προσοντα το γλύψιμο.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι τοποθετήσεις του δημάρχου θα κριθουν στο τελος...αν θεωρειτε οτι ολα στο δημο δουλευαν ρολοι..τοτε τι να πουμε; ζουμε σε εναν αλλο δημο..εσεις στο χθες πνιγμενοι απο τους τονους σκουπιδιων..με υπαλληλους καθαριοτητας στα γραφεια..κτλ... ολοι και ολα θα κριθουν στο τελος..υπομονη κυριοι..μην σας ποναει οτι η μηχανη του δημου μπηκε επιτέλους μπροστά. ...αν δεν σπασουν αυγα..δεν γίνεται ομελέτα. .

Ανώνυμος είπε...

/αν εσυ ψηφοφορε του ρουση θεωρεις οτι μηχανη του δημου να δουλευουν συνταξηουχοι και μεταναστες,τοτε τα αυγα και τις ομελετες εσεις οι ιδιοι θα τα ριξετε στο τελος στον ρουση αν εχετε φιλοτιμο....μαυρο στο μαυρορουση θα λετε στο τελος.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονη...μετα απο 5 χρονια θα γινει απολογισμος..και θα δουμε τοτε ποιος εχει φιλοτιμο..και ποιος το χασε αγαπητε συμπολίτη..μια συμβουλη μονο επέτρεψε μου...εχε εμπιστοσύνη στον θωμα..

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε συμπολιτη,μετα απο πεντε χρονια θα κανει το δημο σαν το συκαμινο,με ολα τα παρατραγουδα γνωριζεις φανταζωμαι.οσο για εμπιστοσυνη ποια;σε μια νυχτα μεταταξεις υπαλληλων,συνταξιουχους, μεταναστες,για εργατες,η δημοσιες υπηρεσιες που αφηνει σε ιδιωτες ενω καποιες αλλες τις παιρνει,γιατι αυτοι ηταν ψηφοφοροιτου.προσπαθουν να κοψουν κεφαλια,ελα που ομως φυτρωνουν εκατο,σαν την λερναια υδρα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι, συμπολίτες,

Εργάζομαι στο εξωτερικό, - εκτός Ευρωπαικής Ενωσης, και παρακολουθώ, - από νοσταγία, κι ενδιαφέρον, όλα τα ιστολόγια για τον Ωρωπό.
Λοιπόν,μ΄όλον τον σεβασμο και την αγάπη που σας έχω,
τρώγεστε όλοι σαν τα σκυλιά, και η Ελλάδα βυθίζεται....... Γελάνε όλοι εδω στο εξωτερικό μαζί μας ! Ακούνε " Ελληνας " και ειρωνικά ρωτούν αν πτωχεύσαμε .....
Αντί να κάτσετε να τα βρήτε για το καλό του τόπου, λές και ζήσατε σε παράδεισο με την δημαρχία του Οικονομάκου, τα βάζετε με τον Ρούσση ουσιαστικά πρί ακόμαξεκινήσει, αφήστε τον να δείξει τι μπορεί, συμπαρασταθείτε του... γιατί ο Οικονομάκος δεν είχε τους δικούς του ;
Θα πάτε όλοι στον πάτο, κι θα συνεχίζετε να τρώγεστε !!!!!!!
Ξεφύγεται από τον παλαιοκομματισμό, προβληματιστείτε με το τι ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές, σηκωθείτε τέλος πάντων !!!!!
Τι θα αφήσετε στα παιδιά σας ; μια Ελλάδα κατεστραμένη και το χειρότερο πουλημένη στούς αδίστακτους κάποιων άλλων χωρών ; Θα καταντήσετε την επόμενη γενιά να παίρνει 200Ε μηνιαίο μισθό, δεν σκέφτεστε την ευθυνη σας ;
Φυσικά δεν φταίει ο ..Ρούσσης για όλα αυτά !!!
Ολοι οι μορφωμένοι, νέα γενιά 30 και 40 χρονών έχουν φύγει από τη Ελλάδα και δουλεύουν έξω, διαπρέπουν γιατι εδώ υπάρχει αξιοκρατία και όχι παλααιοκομματισμός και αυλές.. Κανείς δεν πρόκειται να γυρίσει, - τους βλέπω τρυγύρω μου, πονούν για την κατάντια της πατρίδας μας, αλλά ποιός τρελλός επιστρέφει τα παιδιά του πίσω ;;;

Κρίμα, γιατί η παραλία και τα ουζερί του Ωρωπού δεν συγκρίνονται με κάθε άλλο μέρος ,
την πιό όμορφή χώρα του κόσμου, την καταντήσαμε μόνον για διακοπές ! , - κι όποιος καταλάβει αυτί το τελευταίο !!!!!

Ενας Ωρωπιώτης