Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Στό ΚΕΠ τού Αυλώνα ο κ.Γιασημάκης μαζί με στελέχοι του συνδυασμού "Ενεργός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες"

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ << ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ >> ΚΑΙ << ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ >> ΣΤΟ Κ.Ε.Π. ΑΥΛΩΝΑ

                                                       
                                                         
                                                              

                                               ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ                                                                                                                        07/09/2014                        
    Συμπολίτισσες  και συμπολίτες

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου, από την νέα Δημοτική αρχή του κυρίου Θωμά Ρούσση .

Είχαμε και την θέληση και την διάθεση να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε, αυτό το ξεκίνημα, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία κάθε καινούργιας αρχής.

‘Όμως η νέα Δημοτική Αρχή, με το καλημέρα, έδειξε, πως μάλλον πολύ σύντομα ξέχασε τις εξαγγελίες και τα συνθήματά της περί ίσης μεταχείρισης και διοίκησης προς  όλους  , χωρίς διαχωρισμούς και  νοοτροπίες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και  προχώρησε σε κάποιες ενέργειες που μόνο πρόοδο και ισοπολιτεία δεν δείχνουν.  

Συγκεκριμένα προχώρησε σε αντικαταστάσεις και μετακινήσεις υπαλλήλων των ΚΕΠ, χωρίς καμιά λογική και με μόνο κριτήριο, το αν οι μετατιθέμενοι, ήταν ή όχι προεκλογικά με την πλευρά της.

Και σαν να  μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση, που είναι εξαιρετικά σοβαρή και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει το μεγάλο και ιστορικό χωριό του Αυλώνα, προφανώς επειδή στις πρόσφατες Εκλογές, δεν τάχθηκε με το πλευρό της.

Έτσι λοιπόν , μετακίνησε τον ένα από τους δύο Υπαλλήλους, αφήνοντας το ΚΕΠ του Αυλώνα με έναν μόνο υπάλληλο , που φυσικά δεν επαρκεί να καλύψει τις ανάγκες των Αυλωνιτών .

Ακατανόητη ενέργεια που δείχνει άγνοια , μικροψυχία και έλλειψη σεβασμού.

Καταγγέλλουμε αυτές τις ενέργειες και ζητάμε την άμεση ανάκλησή τους, προκειμένου να επανέλθει η δικαιοσύνη και η λογική, στο ευαίσθητο ξεκίνημα, αυτής της κρίσιμης πενταετίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ

 ΔΥΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε..! επιτέλους!!