Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πού θα μεταδοθεί δημόσια η ομιλία του Αλ.Τσίπρα σήμερα στίς 7.30 μ.μ.

Πού θα μεταδοθεί δημόσια η ομιλία του Αλ. Τσίπρα το Σάββατο στις 7.30 μ.μ.

Κέντρο Αθήνας: Δημόσιες προβολές θα γίνουν στο 7ο Διαμέρισμα (θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τον χώρο), στην Κυψέλη (πεζόδρομος Αγίας Ζώνης), στο Θησείο, στου Ψυρρή, στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στο Κουκάκι, στα Εξάρχεια (Εμ. Μπενάκη και Καλλιδρομίου, στα σκαλάκια του λόφου του Στρέφη).
(περισσότερα σύντομα)
Θεσσαλία: Αναμετάδοση από το κανάλι Θεσσαλία Τηλεόραση 

Πάτρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας το Σάββατο 13-09 και ώρα 19.30 θα προβάλλει σε ζωντανή μετάδοση στην πλατεία Γεωργίου την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Αναμετάδοση θα υπάρξει και από το κανάλι Super B.
Χαλάνδρι: Στο Χαλάνδρι η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει την αναμετάδοση της ομιλίας μέσω γιγαντοοθόνης που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία, σε απευθείας αναμετάδοση από το left.gr και το Κόκκινο.
Αργοστόλι: Στις 7.30 μ.μ. το Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, ζωντανή μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα. Η Λογοκρισία δεν θα περάσει!
Ηράκλειο Αττικής: Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής
Αναμεταδόσεις: Θα υπάρξει αναμετάδοση από ΕΡΤ3 και ERTopen
Ιωάννινα: Θα υπάρξει αναμετάδοση από τον ΒΗΜΑ Τηλεόραση (αφορά Ηπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Κέρκυρα, Λευκάδα, Ιθάκη)
Πάτρα: Αναμετάδοση από τον Super B
Ζάκυνθος - Κεφαλονιά: Αναμετάδοση από το Ionian Channel
Κόρινθος: Αναμετάδοση από το Super
Αναμετάδοση θα γίνει και από άλλα τοπικά κανάλια, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Φυσικά, αναμετάδοση μέσω Διαδικτύου θα υπάρξει μέσω του left.gr και μέσω της Αυγής και του Κόκκινου 105,5 left.gr
Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο Α. Τσίπρας σε ανοιχτή εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το Σάββατο στις 19.30 στη Θεσσαλονίκη. Ζωντανή μετάδοση με εικόνα απο το stokokkino.gr 
Ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ του Σαββάτου απο τη ΔΕΘ, θα ανακοινώσει τους προγραμματικούς άξονες στους οποίους θα κινείται το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τα άμεσα αυτά μέτρα στόχο θα έχουν την ανακοπή της ανεργίας, την αλλαγή του φορολογικού συστήματος, τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και την επαναφορά της χώρα στην ανάπτυξη.
Δέσμη μέτρων για την αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης με αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και του επιδόματος ανεργίας στα 461 ευρώ. Αποκατάσταση μέρους των συντάξεων, την εγγύηση ηλεκτροδότησης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους. Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης ύψους 5 δις ευρώ για τη δημιουργία 200.000 με 300.000 θέσεων εργασίας.
Τα χρήματα που θα δοθούν για το πρόγραμμα θα επιστραφούν στο δημόσιο με αύξηση των εισφορών στα ταμεία (σύμφωνα με εισήγηση του Γιάννη Δραγασάκη). Καταπολέμηση φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής ώστε να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία του κράτους. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αντικατάστασή του απο έναν αναλογικό φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Ρύθμιση των κόκκινων δανείων και παύση ποινικών διώξεων για χρέη προς το Δημόσιο.
Το πρόγραμμα του Α. Τσίπρα στη ΔΕΘ:
Στις 10:30 του Σαββάτου θα έχει συναντήσεις με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO A.E. και με το σωματείο εργαζομένων στην έκθεση. Στις 11:00 θα περιηγηθεί στον εκθεσιακό χώρο και στα περίπτερα, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 12:30 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Στις 13:30 θα ακολουθήσει συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στις 14:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο. Η κεντρική ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 του Σαββάτου στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης. Την Κυριακή στις 13:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσει στον ίδιο χώρο συνέντευξη Τύπου.

stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: