Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Κανείς δεν τίμησε τον πρώην κοινοτάρχη Συκαμίνου

Απόντες όλα τα κόμματα και όλοι οι βουλευτές της περιφέρειας Αττικής από την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ωρωπού.Σε όλους τους όμορους Δήμους,οι βουλευτές τίμησαν τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους και τα νέα  Δημοτικά Συμβούλια (Διονύσου-Άχαρων-Μαραθώνα κ.λ.π.).Μήπως κάτι γνωρίζουν;;;;;;;;;;;;;Μήπως περιμένουν να παραβρεθούν στη νέα ορκωμοσία;;;;;
Αιχμηρή ανακοίνωση της ΔΗΣΩ και του ανεξάρτητου Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου.
Άσχημα ξεκίνησε ο νέος δήμαρχος Ωρωπού τη θητεία του δίνοντας δείγμα γραφής με το καλημέρα. Δεν προσκάλεσε στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου την Δημοτική Παράταξη «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό» (ΔΗΣΩ) η οποία έλαβε το 15% των ψήφων στις εκλογές του 2010 και συνεργάστηκε με την «Δυναμική Πολιτεία» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Φαίνεται ότι αυτό δεν άρεσε στον κ δήμαρχο αποκλείοντάς την από τις σχετικές προσκλήσεις!!! Ενημερώνουμε φυσικά τον κ Ρούσση ότι δεν χρειαζόμαστε καμία πρόσκληση για να βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για ένα καλύτερο δήμο όπως κάνουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και εννοείται ότι θα μας βλέπει μπροστά του θέλει, δεν θέλει για όσο διάστημα διαρκέσει η θητεία του!!! 
Γραφείο Τύπου ΔΗΣΩ  
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ    "ΤΕΛΕΤΗ ΩΡΚΩΜΟΣΙΑΣ"                      
             Στην ορκωμοσία,  παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αλέξης ΜητρόπουλοςΓιώργος Πάντζας, Θανάσης Μπούρας και Βασίλης Οικονόμου, οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ,  Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου  και Κηφισιάς Γιώργπς Θωμάκος  ενώ τον Δήμο Μαραθώνος εκπροσώπησε  ο Σπύρος Λιβαθηνός.               

Δεν υπάρχουν σχόλια: