Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο ΩΡΩΠΟΥ,και η ''αριθμητική''

Ευτυχώς η λαμπρή επίδοση της Ρένας Δούρου στην Αττική και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην Αθήνα έβαλαν τη σφραγίδα τους στην αποτίμηση των εκλογών συνολικά, διότι, κακά τα ψέματα, η Αθήνα και η Αττική δίνουν τον τόνο, όσο κι αν προσπάθησαν οι ταχυδακτυλουργοί των καναλιών, σε μια επίδειξη δημιουργικής εκλογολογιστικής να την υποτιμήσουν.Τα αποτελέσματα της διεύρυνσης του περιφερειακού ψηφοδελτίου είναι ολοφάνερα και μας κάνουν όλους να αισιοδοξούμε.
Έχει σχέση το 6.5%  που έλαβε η ''Συνεργασία Πολιτών'' στο Δήμο Ωρωπού με το 25% της Ρένας Δούρου  στη διπλανή κάλπη;;;;Έχω ξαναγράψει και θα το γράφω συνέχεια,ο γιαλός δεν είναι στραβός  απλά κάποιοι τελικά καταστροφικά στραβά αρμενίζουν,με επιλογές δήθεν  δημοκρατικές οι οποίες θα μας ταλαιπωρούν για πέντε χρόνια!!!
 Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τις άμαζες οργανώσεις, είναι ότι πολλά μέλη του είναι απολύτως δυσανεκτικά στις ευρύτερες συνεργασίες και νοσταλγούν την καθαρότητα και την αμεριμνησία του 4%, για να μην πω πως κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψει το κόμμα στα γνώριμα ποσοστά του. Χαρακτηριστικός είναι ο αυτοκτονικός τρόπος με τον οποίο υποδέχτηκε η δυσανεκτική μερίδα της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ τα πολύ δειλά βήματα ευρύτερων συνεργασιών που τόλμησε να προτείνει η ηγεσία του κόμματος σε σχέση με τους υποψήφιους περιφερειάρχες.
Τέλος πάντων, τα εσωκομματικά δεν ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο που υποφέρει. Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να απαλλαγεί από τη  νοοτροπία του αριστερόμετρου, να απομονώσει τους μυγοσπαθάτους, τους ανθρωποδιώχτες και τα άλλα βαρίδια και να προχωρήσει στις πλατιές συνεργασίες που έχει ανάγκη ο τόπος, τόσο μακροπρόθεσμα όσο και ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.
Τα κλειδιά είναι στη πόρτα;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: