Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

O "χεροκροτάκιας-λιμενάρχης" του Δήμου Ωρωπίων....τι γνωρίζει για την ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ"??????

Ποιός γνωρίζει από τους διαχειρίζοντες το Δήμο "Ωρωπίων" τι είναι η "Τεχνόπολη-Ακρόπολις"...????Γνωρίζει ο "χειροκροτάκιας"?????? Γνωρίζει ο ανύπαρκτος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου...?????Γνωρίζουν οι αντιδήμαρχοι..????Γνωρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι.......????????
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΊΝΕΤΑΙ.....ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΓΝΏΡΙΖΑΝ...........ΘΑ ΕΊΧΑΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ...."να γιατί.....στου κουφού τη πόρτα....παίρνεις τη πόρτα και φεύγεις....!!!!!!!"καλά πως είναι δυνατόν να αντιδικεί γειτονικός δήμος με πολεοδόμηση 
που αφορά το δήμο Ωρωπού και ο "χειροκροτάκιας"να ασχολείται με το λιμεναρχείο......
                     Μ ά θ ε τ ε    λ ο ι π ό ν....
Η τεχνοπολη,αφορά  έκταση περίπου 500 στρεμμάτων στη Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών και αφού είχε λάβει θετική γνωμοδότηση τόσο από την Κοινότητα Αφιδνων,όσο και από το περιφερειακό συμβούλιο οικισμού και περιβάλλοντος.(για πλήρη ενημέρωση στο site www.acropolisictark.gr για να καταλάβετε για τι επένδυση.!!!!!!!)
To Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο μετά από σχετική αίτηση του Δήμου Διονύσου ακύρωσε την πολεοδόμηση  πεντακοσίων στρεμμάτων στη Δημοτική Κοινότητα Αφιδνων....δηλαδή στο Δήμο Ωρωπού..!!!!!!!!!!
Τώρα....τι χρειάζεται να σχολιάσουμε...... ανικανότητα...... βλακεία.......ανεπάρκεια .....ασχετοσύνη ...εγκληματικη αμελεια....


Μου κάνει όμως μεγάλη εντύπωση πως ενα έργο με εργολαβική σύμβαση υπογεγραμμένη, από 978.728,00e, 
έφτασε με νέα εργολαβική 
σύμβαση στο ποσό των 1.966.441,85e......... αυτά τα ξέρετε.......... έχουμε συνέχεια.....!!!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην του χαλαση ο τραχανάς του Βασιλακου,και του Νικολαου οι τσαπέλες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μπουλέκο ο σύριζα είναι ενάντια στό έργο μέχρι θανάτου.Εσύ δέν είσαι εκπρόσωπος τού σύριζα!

κωστας είπε...

Αγαπητέ μου φίλε,εγω δεν τοποθετήθηκα σε σχέση με την κατασκευή του έργου. Εγώ ρωτώ τι γνωρίζει ο "χειροκροτακιας" και τι άποψη εχει για το έργο το Δημοτικό Συμβούλιο.Στις δημοκρατίες υπάρχουν πολλές απόψεις,ιδιεταιρα στο ΣΥΡΙΖΑ. Μακριά από εμμενα η εκπροσώπηση του ΣΎΡΙΖΑ, έχει πολύ ικανά στελεχει στη περιοχή και δεν χρειαζονται υποδειξεις.