Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

O ανίκανος "χειροκροτάκιας"τού Ωρωπού και οι ιθαγενείς-αυτόχθονες .!!!!!!


     Ετοιμολογία:Ιθαγενής    


Ιθαγενής είναι αυτός που γεννήθηκε και κατοικεί στη γη των προγόνων του ,σε αντίθεση με τους αποίκους.....!!!!!!Συνώνυμα της λέξης ιθαγενής είναι ,ντόπιος,επιχώριος,γηγενής.Συγγενική λέξη αυτόχθονες.
    Εμείς οι Ιθαγενείς......... Αρβανίτες:
-Λόρδος Βύρων γράφει σε επιστολή του το 1809:"Οι Αρβανίτες  είναι η ποιο όμορφη γενιά του κόσμου.Γενναίοι,απόλυτα τίμιοι,πιστοί, είναι όμως και σκληροί......". Ξέχασε να γράψει, ότι δεν είναι μαλάκες.......!!!!!!!!!!!
Οι κάτοικοι του Βαρνάβα κατάφεραν  μετά από διαπραγμάτευση με την ΔΕΣΦΑ ως αντισταθμιστικό όφελος για την διέλευση του αγωγού,την κατασκευή-διάνοιξη-ασφαλτόστρωση ,δρόμου 5.000χιλ.από την Λιμιώνα μέχρι την παραλία Βαρνάβα......!!!!!!
Εμείς ρε "χειροκροτάκια" τι πήραμε........το ασθενοφόρο και το σκουπιδιάρικο.......σιγά τα καθρεπτάκια......για ένα αγωγό ο οποίος ξετρύπησε το Δήμο από τη μια άκρη στην άλλη....και το έχει και καμάρι......ο μεγάλος διαπραγματευτής!!!!!!!! εκτός και αν........έχουμε να λάβουμε.........!!!!!!!!!
-Νιώθει κάποιος υπεύθυνος  να ενημερώσει τους δημότες πως ένα έργο με εργολαβική σύμβαση υπογεγραμμένη δεν  κατασκευάσθηκε και το επαναφέρατε διπλασιάζοντας τον προϋπολογισμό του....μιλάμε για το ίδιο έργο .........ξέρετε.....στο ΚΑΚΟΣΑΛΕΣΙ. Δημοσιεύω σήμερα τις δυο εργολαβικές συμβάσεις....θα έχουμε και συνέχεια.......Για τα μάτια του κόσμου........ούτε τον τίτλο του έργου δεν αλλάξατε.....!!!!!!!!!!!
-Μπορεί το δημοτικό συμβούλιο να ενημερώσει τους κατοίκους,τι γνωρίζει για το "Πάρκο υψηλής Τεχνολογίας"..... μήπως κάποιος , έστω και μετά εορτής από τους κυρίους της αντιπολίτευσης , νιώθει την ανάγκη ........για ενα........ λουκούμι...... προσοχή στα "πεφταστέρια".....!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: