Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

H "ΔΗΣΩ" πλασιέ ενοικίασης εργαζομένων..;;;;;;;;;

Έτριβα τα μάτια μου ......μάλλον .....λέω μάλλον ,έχω κάνει λάθος.......δεν μπορεί ......αν και όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη Ζωή!!!!!
Στο προσωπικό της blog,η κ.Βαρνάβα-Καραγιάννη Ελένη,δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ωρωπού και προεδρεύουσα......... του "ΔΗΣΩ",με ημερομηνία Τρίτη 21 Αυγούστου 2012 διαφημίζει.......άκουσον....άκουσον την προκήρυξη θέσεων ενοικιαζόμενης εργασίας των ΜΚΟ "Έλιξ"και του "Ινστιτούτου οδικής ασφάλειας".
Μιλάμε για πεντάμηνες προσλήψεις ,κάτω από την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας και θα έχουν ρόλο γραφείων ενοικίασης προκειμένου να τους διαθέτουν στους δήμους-υπό ενοικίαση εργαζόμενους-διαμορφώνοντας  ένα καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα και μαύρης εργασίας.

Αγαπητέ μου κ. Βασίλη Οικονόμου,επειδή γνωρίζω τις απόψεις σου για την λειτουργία και τον ρόλο των ΜΚΟ,θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους της "ΔΗΣΩ" να προχωρήσει στην άμεση καταγγελία,ενός σύγχρονου δουλεμπόριου,δήθεν "κοινωφελούς εργασίας"
που νομιμοποιούν  και προωθούν οι δήμοι σε συνεργασία με τις ΜΚΟ.
Η ενοικίαση εργαζόμενων και η εκχώρηση αρμοδιοτήτων του δημοσίου σε ιδιωτικούς φορείς δεν επιλύουν το  πρόβλημα της ανεργίας,αλλά γενικεύουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο εργασιακών σχέσεων που βασίζεται στην υπερεκμετάλλευση του ανθρώπινου δυναμικού και ιδιαίτερα της νεολαίας.
Αν η κ.Βαρνάβα -Καραγιάννη επιθυμεί να γίνει διαφημιστής των ΜΚΟ και εκπρόσωπος της ενοικιαζόμενης εργασίας,μπορεί να το κάνει αποποιούμενη την ιδιότητα της "προεδρεύουσας"του ΔΗΣΩ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ....ΜΠΑΛΑ ..........ΝΟΜΙΖΩ.ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ..........ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

κωστας είπε...

Η διαφήμιση απο το blog της προεδρεύουσας για το δουλεμπόριο μαύρης εργασίας των ΜΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ......τοτε τι ειναι σοβαρό.!!!!!!!Η αλήθεια γνωρίζω οτι πονάει...το ευτύχημα είναι ότι σιγά-σιγά καταλαβαίνουν όλοι...!!!! Μήπως αυτα που γράφω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;;;;;;; λέω μήπως;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

http://attikanea.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2970.html

Ανώνυμος είπε...

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6484288&publDate=