Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Προβατίνα στη θάλασσα του Ωρωπού...!!!!!!!!!

Μιά προβατίνα.......μά τι .....προβατίνα....!!!! πού.......στή θάλασσα του Ωρωπού.....η είδηση μεταδόθηκε στά γρήγορα.......από τους "τοπικούς δημοσιογράφους"......εξωτερικών μεταδόσεων.....Πρώτος και καλλίτερος έφτασε  ο κ.Λίτσας,καταγγέλλοντας τον "χειροκροτάκια".........για την ελλειπή στελέχωση του ασθενοφόρου........και την παράνομη συγκρότηση του Λιμενικού Ταμείου...με αποτέλεσμα ,τόσο η προβατίνα να κινδυνεύει να πνιγεί................αφού το στελέχη του ασθενοφόρου...... δεν είχαν την απαιτούμενες γνώσεις.......,όσο και ποιος έχει την αρμοδιότητα........να την περισυλλέξει....πρόθυμος να επιλύσει το νομικό πρόβλημα.....γνωστός εκδότης.....!!!!!!
Λίγο αργότερα ....και με μεγάλη φούρια κατέφθασε......ο κ.Γιασεμάκης, καταγγέλλοντας ........"αν είχαμε βιολογικό καθαρισμό.......η προβατίνα δεν θα μόλυνε τη θάλασσα....!!!!!!!"το προέβλεπε και η παλαιά μελέτη!!!!!! 
Η πολυτάλαντη κ.Καραγιάννη-Βαρνάβα,με πολύ καθυστέρηση.........άλλωστε τη ΔΗΣΩ δεν την διακρίνει η ταχύτητα...!!!!!!.προχώρησε σε μια ανοικτή επιστολή-ερώτηση προς τον δήμαρχο....."αν γνωρίζει τίνος είναι η προβατίνα"..........
 Αγαπητοί μου κύριοι της αντιπολίτευσης του Δήμου,νομίζετε ότι οι κάτοικοι είναι κουτοί...στραβοί... τυφλοί...κουφοί ή μήπως δεν χορεύουν καλά και σας μπερδεύουν ;;;;;;;Επανέρχομαι........η επένδυση της Τεχνόπολης........σε αυτούς του δύσκολους καιρούς με 5000χιλ.εργαζόμενους δεν σας ενδιαφέρει;;;;;;;;;καλά ούτε ένα δελτίο τύπου....Η ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΌ ΧΕΙΜΏΝΑ!!!!!!!!!

2 σχόλια:

κωστας είπε...

ξέχασα......τη προβατίνα μην την ψάχνετε την έφαγε.....ο Τσακωνας..!!!!... λόγω αδυναμίας.!!!

Ανώνυμος είπε...

κωστα εσυ τι τρως; της αληθειες για τους φιλους; γιατι δεν τις αναρτης; τι φοβασαι; πολυ αντικειμενικος εισαι.