Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Πως χωρίζεται ο Δήμος Ωρωπού.

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες,στο Υπουργείο Εσωτερικών και στον ίδιο προσωπικά τον κ.Στυλιανίδη υπάρχει εισήγηση από έμπειρους στα αυτοδιοικητικά συνεργάτες  του,για τη δημιουργία δυο νέων δήμων στο Νομό Αττικής.Ένα νέο Δήμο στη Βόρεια Αττική και ένα νέο στη Δυτική Αττική.Ο υπουργός θα αναμένει τις προτάσεις των Δήμων και της ΤΕΔΝ Αττικής και στη συνέχεια θα ανακοινώσει το νέο χωροταξικό των Δήμων.
Για την Βόρεια Αττική είναι σίγουρο,ότι ο Δήμος Ωρωπού θα χωρισθεί στα δυο. Ο νέος Δήμος θα ονομάζεται Δήμος Αφιδνών με έδρα τη Μαλακάσα και θα αποτελείται από τις πρώην κοινότητες Αφιδνών,Πολυδενδρίου.Καπανδριτίου,Μαλακάσης και τον πρώην Δήμο Αυλώνας.Το νέο Δήμο Ωρωπού θα αποτελούν,οι πρώην Δήμοι Καλάμου,Ωρωπίων και πρώην κοινότητες  Συκάμινου και Μαρκοπούλου.
*****ρε παιδιά εγώ τι θα γίνω χωρίς τον "χειροκροτάκια"*****

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΕΡΟΚΡΟΤΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ. ΟΙ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ . ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ..

κωστας είπε...

Η Μαλακάσα προτείνεται γεωγραφικά ως το κέντρο.Αν δεν σου αρέσει πήγαινε στον Ωρωπό....!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΑ ΑΓΓ. ΣΥΡΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ , ΩΣΤΕ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΓΡΑΦΕΙΑ!. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ''ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!''

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΚΟΥΡΤΑ Η' ΚΡΩΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΚΟΥΡΤΑ Η' ΚΡΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΙΣΤΑ !!!