Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Oι "Αυλωνομάχοι" και η ομαδούλα του "μπακάλη" με τίς ωραίες κωλοτούμπες

Η παραίτηση του Ανδρέα Λέκκα από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την αύξηση των Δημοτικών τελών στον Αυλώνα δεν έπιασε τόπο.Τον πούλησαν οι "Αλωνομάχοι" του "μπακάλη"(Χ Σαμπάνης,Σιδέρης,Κοντούλας και όλη η παράταξη του "μπακάλη")......τον πούλησαν πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις,εδώ απαρνήθηκε ο Πέτρος τον Ιησού,δεν θα απαρνιόντουσαν τον Ανδρέα!!!!!!!σιγά να μην έχουν τέτοιες ευαισθησίες.

 Να γιατί είναι κωλοτούμπες και φαρισαίοι υποκριτές
Ομόφωνα ψηφίστηκε ο προυπολογισμός του Δήμου Ωρωπού.....έγινε θαύμα;;;;;;η ομάδα του "μπακάλη" μπροστά τη μεγάλη δοκιμασία που περνάει ο τόπος συναινεί;;;;;;;σκέφτηκε την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου;;;;κατάλαβαν ότι άλλαξαν τα κόζια;;;;ΟΧΙ ένα πολύ μεγάλο ΟΧΙ. Απλά κατάλαβαν ότι η Νέα Δημοτική αρχή έχει την απαιτούμενη αριθμητική συναίνεση  για να διοικηθεί ο Δήμος.Μπροστά στο κίνδυνο να μετράει απώλειες......ξεκίνησε με 17,έχει μείνει με 15 με φθίνουσα πορεία,έκανε τη μεγάλη ΚΩΛΟΤΠΟΥΜΠΑ.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!! 

-Πως το είχε γράψει ο "μπακάλης";;;;;....."είστε άσχετοι και επικίνδυνοι για το τόπο μας" ....."το χαράτσι Γιασημάκη".... "θα παρακαλάς τους Δημοτικούς μου συμβούλους να μην έρθουν στο Συμβούλιο"....... !!!!έπεσε σε όλα διάνα!!!!!!!Ερωτώ άλλαξε κάτι;;;;;;Όχι ,απλά κατάλαβε πλέον,έστω και αργά,αφού θυσίασε και το κ.Λέκκα σήμερα αύριο κάποιον άλλο, ότι η Νέα Δημοτική αρχή μπορεί απρόσκοπτα να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεων.Έτσι έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα,πούλησε τα γραφόμενα του,πούλησε συνεργάτες του,πούλησε και τον "δευτεράντζα",ο οποίος μόλις χθες καταψήφισε τον προυπολογισμό στην οικονομική επιτροπή.......τους πούλησε όλους για να διασωθεί,για να μην φαίνεται σαν τη μύγα μέσα στο γάλα...ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΔΕΣ.....Η ΜΎΓΑ ΠΑΝΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!! Πάρτε όλοι αεροζόλ!!!!!
-Πάμε τώρα για μερικά απλά πράγματα:Ο προυπολογισμός  έχει δύο σκέλη,το σκέλος των εσόδων και το σκέλος των εξόδων.Για να έχουμε έξοδα,δηλαδή λειτουργικές δαπάνες-έργα,πρέπει να έχουμε έσοδα. Ποια είναι τα έσοδα του Δήμου;;;;Οι τακτικές επιχορηγήσεις,οι έκτακτες,τα τέλη ύδρευσης και τα δημοτικά τέλη.Τα μοναδικά έσοδα που εισπράττονται με ακρίβεια έως κεραίας είναι τα δημοτικά τέλη που εισπράττονται από τη ΔΕΗ και αποδίδονται στο Δήμο. Η κινητήρια χρηματοδοτική μηχανή του οιονδήποτε δήμου είναι τα Δημοτικά Τέλη. Τί έκανε η ομάδα του "μπακάλη" στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο γα την αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών;;;;;;;Ένα μεγάλο ΟΧΙ και με πολύ θόρυβο.....με καταγγελίες με δηλώσεις του "μπακάλη",μέχρι ανένδοτο κήρυξε. Θύμα ο Ανδρέας Λέκκας....μάλλον τον βόλεψε η παραίτησή του κ.Λέκκα.
Τι λογική,τι μυαλό είναι αυτό,να καταψηφίζεις την αναπροσαρμογή των Δημοτικών τελών,δηλαδή το 70% του σκέλους των εσόδων και να ψηφίζεις το προυπολογισμό;;;;;;;;;
Και όμως  έγινε το θαύμα.....πούλησαν τον Ανδρέα,ψήφισαν το προυπολογισμό,δεν έγινε θαύμα,απλά έκαναν  μεγάλη "κωλοτούμπα"!!!!!!!.
                                                             ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: