Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Καπανδρίτι:Με άριστα αντανακλαστικά ο Ανδρέας Γαζβινιάν

-Όπως φαίνεται ο Ανδρέας Γαζβινιάν το έχει βάλει σκοπό να μας νοικοκυρέψει-ξεβρομίσει και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.Η υπηρεσία καθαριότητας είναι ένα μεγάλο ζήτημα,ιδιαίτερα σήμερα που έχουμε μπει όλοι μέσα στα σπίτια μας.
-Η αποκομιδή των απορριμάτων είχε γίνει στα μέτρα του εργολάβου.....ημέρες και έργα "μπακάλη-δευτεράντζα"!!!!Είχαν καταφέρει για να εξυπηρετήσουν τον εργολάβο!!!!!!!.............για να μην κάνει περισσότερα χιλιόμετρα.......να φτιάξουν μικρές χωματερές στους κεντρικούς δρόμους βάζοντας πέντε και έξη κάδους,αντί οι κάδοι να μοιραστούν στις γειτονίες.Είχαν βέβαια και στρατευμένο προσωπικό. 
Αυτή η άρρωστη κατάσταση που λειτουργούσε σε βάρος της υγείας των κατοίκων παίρνει τέλος.Τα χωριά μας θα ξεβρομίσουν. Είναι υποχρέωση της Νέας Δημοτικής αρχής. Δεσμεύτηκε και το κάνει πραγματικότητα. Δεσμεύτηκε για τον δημόσιο χαρακτήρα διαχείρισης των απορριμάτων και το κάνει πράξη.
Συνδικαλιστικά κολπάκια,μαϊμού ασθένειες από ευνοημένους που έχουν προσληφθεί ρουσφετολογικά δεν μπορεί να  γίνονται αποδεκτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: