Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Δήμος Ωρωπού:Γιατί τρομοκρατούν τους κατοίκους;;;;;;;;;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα -την εντολή,φάλαγγα αυτοκινήτων(ορισμένα ιδιοκτησίας του Δήμου) να περνούν τα χωριά με σειρήνες στις 3.00μμ.
Ποίος  έδωσε εντολή να μας τρομοκρατούν,όταν μάλιστα με εντολές της πολιτείας απαγορευέται η χρήση σειρήνων τόσο στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και στα περιπολικά. 
Ποιος έδωσε την εντολή κίνησης,όταν μάλιστα απαγορεύεται η κυκλοφορία,οχημάτων και πεζών.
Υπάρχει υπεύθυνος;;;;;;;;;;;Ποίος έδωσε την εντολή κίνησης των Δημοτικών οχημάτων;;;;;;;;;;;;;;;;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι στο μέλλον να αποφεύγονται τέτοιες ενέργειες. Να υπάρχει μέτρο και ορθή χρήση του όποιου αξιώματος.Ο κόσμος αυτές τις μέρες ειναι τρομοκρατημένος και δίκαια. Αλλά μην ξεχνάτε Κ. Κώστα ότι απευθύνεστε σε εθελοντές, εθελοντές οι οποίοι κάθε μέρα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα μας , στον Τόπο μας!Ας μην ασκούμε μικροπολιτική πάνω στις πλάτες τους , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επικροτώ αυτό που έγινε σήμερα. Φαινόμενο το οποίο παρατηρήθηκε και σε άλλο Δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου μας .
Κάντε μια βόλτα σε φιλικά Προφίλ του Facebook. Με την μόνη διαφορά ότι αντί για σειρήνες, έπαιζαν κλαρίνα κ διαγγέλματα. Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν δημοτικά αυτοκίνητα κ πυροσβεστικά οχήματα. Και στις δύο περιπτώσεις Υπάρχουν πολίτες που παρά τα μέτρα της άσκοπης μετακίνησης, συμμετείχαν σε αυτό. Ο νόμος πιστεύω πως είναι ίσος για όλους τους πολίτες. Ο εχθρός είναι ένας και αόρατος!
Ας αφήσουμε τις μικροπολιτικές στην άκρη και ας γίνουμε μια γροθιά!!!
Υγεία σε όλο το ΈΘΝΟΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

προφανώς την έγκριση έδωσε αυτός που ελέγχει ότι και τα καύσιμα του Δήμου που καταναλώνει η ΣΕΕΑΔ γίνονται με σύνεση. Δηλαδή ο κανείς .....

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος κύριοι από όσο γνωρίζω καύσιμα στον ΣΕΑΔ δίνει μόνο για τα δημοτικά.Απο όσο είδα στα βίντεο και γνωρίζοντας έστω και λίγα πράγματα τα οχήματα που χρησιμοποιηθηκαν είναι ιδιοκτησίας του ΣΕΑΔ και όχι του Δήμου με συμπέρασμα ότι τα καύσιμα μπαίνουν από τους ανθρώπους που χειμώνα καλοκαίρι δίνουν τον χρόνο τους για το κοινό καλό.Αρα καλό θα ήταν πριν ανέβουμε στο βάθρο του καναπέ μας να μιλήσουμε με κάποιον αρμόδιο τους και έπειτα να τους δικασουμε