Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Από τη περιοδεία του πρώην Δημάχου Ωρωπού στον ΑΥΛΩΝΑ τον Μάιο του 2019

***********Ένα ηλιόλουστο πρωινό τον Μάιο του 2019 στον Αυλώνα!!!!!!***********
Κατά την διάρκεια της περιοδείας του ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού συνομίλησε με απλούς πολίτες και αφουγκράστηκε τα προβλήματα και τις μαύρες σκέψεις τους.
-Πρώτη προγραμματισμένη στάση το Δημοτικό Σχολείο Αυλώνα. Στην αυλόπορτα ο Δντης του Δημοτικού Σχολείου,δυο τρεις δάσκαλοι,καμιά δεκαριά μαθητές και λιγοστοί γονείς.
Ο Διευθυντής,αφού τον καλωσόρισε με γρήγορες κινήσεις και με φοβισμένο βλέμμα ξεδίπλωσε ένα χαρτί με τα άμεσα προβλήματα.......από που να πιάσει και που να τελειώσει,είχε να τον δει πέντε χρόνια!!!!
Διευθυντής: "κ. Δήμαρχε,όπως διαπιστώνεται και από μόνος σας τα τζάμια του σχολείου είναι όλα σπασμένα,τα θρανία κατεστραμμένα,ο καυστήρας χαλασμένος και το τηλέφωνο κομμένο"
Δήμαρχος:"κ. Διευθυντά σας υπόσχομαι εντός ολίγων ημερών τα προβλήματα του σχολείου θα έχουν αντιμετωπισθεί.!!!!!!!!!!!!
-Επόμενη στάση του απερχόμενου Δημάρχου οι Φυλακές Αυλώνα.Στη πύλη της φυλακής,υποδέχονται τον απερχόμενο Δήμαρχο,ο Διευθυντής της φυλακής με λιγοστούς σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Διευθυντής φυλακής Αυλώνα:κ.Δήμαρχε πολλά τα προβλήματα της φυλακής αυτό όμως που προέχει είναι η έλλειψη κλινοσκεπασμάτων!!!!!!!!!!!
Δήμαρχος:κ. Διευθυντά σας υπόσχομαι εντός ολίγων ημερών το πρόβλημα των κλινοσκεπασματων θα έχει αντιμετωπισθεί!!!!!!!!!!!!
-Σκεφτικός ο απερχόμενος δήμαρχος μπαίνει στο αυτοκίνητο του και λέει στη Γραμματέα του,γράφε".....να πάει ένα συνεργείο να αντικαταστήσει τα τζάμια στο σχολείο......!!!!!!!! και να πάει ένα άλλο συνεργείο στις φυλακές να κάνει σύγχρονες εγκαταστάσεις θέρμανσης,δίκλινα δωμάτια,τζακούζι,χαμάμ,αίθουσα ψυχαγωγίας με πενηντάρα τηλεόραση,ίντερνετ και φάτσεμπουκ!!!!!!!!!!!!!Σαστισμένη η γραμματέας....."κ Δήμαρχε,τι μου λέτε;;;;;;"
Δήμαρχος,γράψε ότι σου λέω,"στο δημοτικό σχολείο,αν και δεν τα πήγαινα καλά πήγα και δεν θα ξαναπάω,τον Διευθυντή της φυλακής πιθανότατα θα τον χρειαστώ!!!!"   

Δεν υπάρχουν σχόλια: