Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Η διαγραφή του Ντάση και ο "λάκκος" του Θωμά

-Μάιος του 2014.......ο Θωμάς,στη τρεχάλα των εκλογών......Μιχάλη,πρέπει "να πάρουμε" κατεπειγόντως το Δήμο......ο τόπος καταστρέφεται!!!!Ο Μιχάλης τσίμπησε!!!!!!
Αυτός ο λάκκος έχει σκάλα!!!!ο άλλος;;;;
-Μιχάλη,βοήθησες και παραβοήθησες......και κέρδισαν το Δήμο,αλλά έχασαν τη ψυχή τους!!!!!!!!!!Ευτυχώς που δεν είσαι από αυτούς.!!!!!!!!
-Μιχάλη,το Θωμά για λίγους μήνες ακόμη θα τον βλέπεις και θα τον συναντάς. Από το Μάιο και μετά...."μην τον είδατε το Θωμά"......!!!!!!Σιγά μην έρχεται ο Θωμάς στο Καπανδρίτι για καφέ......αν και θα έχει πολύ ελεύθερο χρόνο!!!!Μιχάλη δεν θα τον ξανασυναντήσεις!!!!!
Το ερώτημα δεν είναι αν θα έρχεται για καφέ ο Θωμάς στο Καπανδρίτι,το ερώτημα είναι με τη μούτρα θα σε αντικρίζουν,ο Μίμης,ο Νικολάκης,η Μαγδαληνή και ο φίλος σου ......ο δευτεροβάθμιος!!!Θα ξέχναγα το Στέργιο...να τον καλημερίζεις με ευγένεια!!!!!!Ανωτερότητα!!!
-Μιχάλη,πρόκειται για πρωτοφανή διολίσθηση της ηθικής και ενοχλεί ιδιαίτερα όταν προέρχεται από ανθρώπους που θα συναντάς καθημερινά,δεν πειράζει!!!!!!!Σε απελευθέρωσαν!!!!!Καλή Δύναμη!!!!!!Καλή συνέχεια!!!
Πάντα με τα δικά μου μάτια!!!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: