Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ:"Τα "ορφανά" στο Δήμο Ωρωπού

Πολυδένδρι.......εδώ να δεις ορφάνια!!!!!Πάντα μα τα δικά μου μάτια!!!!
Ο Θωμάς είχε εκλέξει και τους δυο δημοτικούς συμβούλους. Τώρα.....κλάμα των γονέων.Κακό χωρίο τα λίγα σπίτια!!!!
-Έχει εκλεγεί ο Δημήτριος,ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε με αφορμή την διαχείριση των απορριμάτων και τη λειτουργία χωματερής στο Πολυδένδρι,και όχι μόνο.Είναι ένα νέο παιδί,τέτοια παιδιά χρειάζονται στο τόπο μας,που δυστυχώς για  αυτούς ,"τους πήρε είδηση" και την έκανε. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για το τόπο του,πιθανότατα με ένα άλλο δημοτικό σχήμα. 
-Τη Δήμητρα.......δεν τη βλέπω να εκλέγεται. Είναι έξυπνη και μάλλον δεν θα εμπλακεί,αφού γνωρίζει καλλίτερα από όλους τον "καταποντισμό" του Θωμά στο Πολυδένδρι. Με τη Τρίτη θέση στο Πολυδένδρι "καπαρωμένη" δεν εκλέγεσαι δημοτικός σύμβουλός!!!Βέβαια γίνονται και θαύματα!!!Αν δεν κάνω λάθος της αρέσει η χωματερή στο Πολυδένδρι....αν δεν της άρεσε,μπορούσε να ακολουθήσει το Δημήτριο.Οι Πολυδενδριώτες δεν θα κάνουν λάθος!!!!
Τι θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα στο Πολυδένδρι,πρός όφελος του Θωμά;;;;;;
Να τεθεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πολυδενδρίου,ο "οραματιστής" Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και εμπνευστής της χωματερής στο Πολυδένδρι ....θα τον τιμήσουν δεόντως!!!
-Θα ξέχναγα το "ορφανό"του Οικονομάκου......το πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου,που γλύφεται με τον Θωμά ....για το καλό του τόπου!!!!.....και σε αυτόν δεν μυρίζουν τα σκουπίδια!!!!!!!!πως τον είπαμε,ο "άνθρωπος που έχει τσακωθεί με την αλήθεια".Θα τιμηθεί δεόντως!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: