Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ασυδοσία με τις "Πάγιες Προκαταβολές"

Τι είναι η "Πάγια Προκαταβολή"

Από την πάγια προκαταβολή πληρώνεται οποιαδήποτε δαπάνη σχετίζεται με τις αρμοδιότητες που έχουν εκχωρηθεί στις τοπικές κοινότητες.  Πάγια προκαταβολή είναι το χρηματικό ποσό με το οποίο πληρώνονται άμεσα ορισμένες δαπάνες, που δεν μπορούν να πληρωθούν με τακτικό χρηματικό ένταλμα πληρωμής. 

Να τι έγραφε η "έμμισθη χρυσή πένα" στις 18 Μαΐου 2012!!!!!! τότε ήταν "νηστικός",τώρα υπάρχουν και "ζωοτροφές"
Δεν έχει αλλάξει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έτσι απλά για την ενημέρωση που δήθεν κάποιοι υπηρετούν σύμφωνα με το στομάχι τους!!!!!!!

................................................

Θέματα από την οικονομική επιτροπή…

ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ
Για το δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο η πάγια είναι ένα «τεράστιο εργαλείο», το μόνο «εργαλείο» με το οποίο πιάνει τόπο η ουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης! Για τον Δημήτρη Κιούση στις πάγιες «κάτι δεν πάει καλά» και δεν τις ψηφίζει και για την Ελένη Βαρνάβα υπάρχει δυσκολία στον έλεγχό τους… Και πως να μην υπάρχει δυσκολία, όταν τα χρήματα που φεύγουν από το ταμείο του δήμου για τις πάγιες, κανείς ουσιαστικά δεν γνωρίζει που πηγαίνουν! Τα τιμολόγια που τα καλύπτουν, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι για να δικαιολογηθεί το ποσόν λογιστικά και όχι ως ακριβής εικόνα της δαπάνης! Αυτό μάλιστα γίνεται και με προτροπή του δημάρχου, η οποία και έχει δημοσιοποιηθεί από τον ίδιο! Έτσι λοιπόν, στην πλειονότητά τους, «τυχαίνει» να κόβονται παρά κάτι λιγότερο από 400 ευρώ, το όριο δηλαδή, για να μην απαιτείται η τήρηση των διαδικασιών ανάθεσης που προβλέπει η ισχύουσα κατά περίπτωση νομοθεσία, ούτε η σύνταξη μελέτης ή τεχνικών προδιαγραφών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ακόμη δεν τους Ελένης η δυναμική πολειτια: ρε Χριστέ μου αυτοι δεν τα αφήνουν αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Αρπακτικά απο τη μια θεατες απο τηναλλη

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ; ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ; ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρούσσης δε καταλαβαίνει τίποτα από τέτοιες καταγγελίες.
Σιγά την καταγγελία.
Για να ενδιαφερθεί πρέπει να έχει τουλάχιστον κακουργηματικό χαρακτήρα.
Αυτά τα πλημμελήματα είναι για άλλες κοινωνίες για άλλους ψηφοφόρους.
Περαστικά μας λοιπόν .