Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Στίς 12 Μαρτίου κρίνεται η καρέκλα του Ρούσση

Στις 12 Μαρτίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο Επικράτειας η ένσταση για την ακύρωση των Δημοτικών Εκλογών
                              Αντίγραφο Πινακίου του ΣΤΕ

Αρ. Κατ :Ε3623/2014


Αιτών :ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.
Καθ'ού :ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Π. κ.λπ. (3)
Παρεμβαίνων :
Βανδώρος Δημήτριος
Βοηθ. Εισ.:
Αναβολή για την  12-3-2015

Αφιερωμένο στο φίλο μου Γιώργο Γιασημάκη
.............ξεύρει ότι η μεγάλη πλειοψηφία σκέπτεται αντιθέτως προς αυτή· ως εκ τούτου σιωπά, θαρρώντας πως δεν οφελεί να ομιλήση, στέκοντας που με την ομιλία του δεν θ’ αλλάξη τίποτε. Είναι ένα μεγάλο λάθος… Γνωρίζω που είμαι δειλός και δεν μπορώ να πράξω. Γι’ αυτό λέγω μόνον. Αλλά δεν νομίζω που τα λόγια μου είναι περιττά. Θα πράξη άλλος. Αλλά τα πολλά μου τα λόγια – εμού του δειλού– θα τον ευκολύνουν την ενέργειαν. Καθαρίζουν το έδαφος". (ΚΑΒΑΦΗΣ)
........“άδικα φωνάζεις, κανένας δεν ακούει!” Κι εγώ σου λέω: ποτέ μια φωνή δεν πάει χαμένη, θ' ακούσουν. Πριν από το αυτί ήταν η φωνή· με το φώναζε φώναζε γεννήθηκε τ' αυτί ....(ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΛΑ ΚΑΛΗ;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ ΤΟΝ ΛΕΚΚΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕΚΟ . ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

για να δείτε ποσο δεν υπολογίζουν το λαο του Ωρωπού η σημερινή εξουσία , εδωσε την καινούρια τσάπα που τους χάρισε στον δήμο ο Μαρτίνος , στον ξάδερφο του δημάρχου να δουλέψει σε ιδιοτικη δουλεια δική του. και όταν τον ρώτησαν γιατί έχει αυτή την τσάπα, αυτός απάντησε μονολεκτικά. είμαστε εξουσία και κάνουμε οτι θέλουμε. μπράβο στον λαο του Ωρωπού που επέλεξε αυτήν την δημοτική αρχή. πιστεύω τώρα να βλέπουν που έδωσαν την εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

bravo ouoouoma