Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Απλήρωτη η ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ στο Πανηγύρι του Καλάμου;;;;;;;;;


Ο πρώην κοινοτάρχης από το Συκάμινου πλήρωσε τη ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ;;;;;;;;;;;;;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαμος στον καλαμο, ακομα ψαχνουν τον ρουσι

lena kiousi είπε...

Και για να λυθούν οι απορίες κάποιων, η κα. Χαρά Βέρρα και το επιτελείο της πληρώθηκαν κανονικά από τον Αμφιάραο. Όση λάσπη και να πετάξετε, εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την ομάδα μας!

Ανώνυμος είπε...

Έχει επιτελείο η πανηγυρτζού!
Αλήθεια τι σχέση έχει ο αθλητισμός με τα πανηγύρια, εκτός αν είσαστε μέλος αυτών!

Ανώνυμος είπε...

k kiousi o ao amfiaraos exi toso megalo tamio pou bori na dosi me tosi anesi ta 7.000 euro stin orxistra? to panigiri pera apo ta exoda tis orhistras den ixe ala exoda? telika posa itan ta esoda - exoda kai giati o k rusis otan ton anazitise i kalitehnis me skopo na diekpereosi tin ipoxreosi pou ihe analavi espefse na exafanisti?

Ανώνυμος είπε...

Η χαρα βερρα γιατι να αναζητήσει τον ανερχόμενο δημαρχο; ηταν προσωπικη του εκδηλωση η ειναι πρόεδρος της ομαδας; τιποτα απο τα δυο..ο δήμαρχος προσκληθηκε και τιμησε την ομαδα και τους παρευρισκομενους με την παρουσία του...τα απλα πράγματα ειναι και τα λογικά. ..

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίες πληροφορίες αναφερουν οτι και η lady gaga ψαχνει απεγνωσμένα τον δημαρχο να της στείλει χρηματα..ειδάλλως δεν ερχεται..αυτο έμεινε μονο να πειτε..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΟς ΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΕΡΙΤΖΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΝΑ ΑΛΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟ Τ,ΑΠΟΡΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜ ΑΡΧΗΣ