Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ένσταση για κακή συμμετοχή στόν Ωρωπό...."Λύκε,λύκε είσαι εδω;;;;;"

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στους ανθρώπους και πολλές φορές κολλάνε και τα ζώα!!!!!!!
Οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από κοινωνική συνοχή,δεν  πρέπει με κανένα τρόπο να γινόμαστε "ανθρωποφάγοι".Κανείς δεν ζει μόνος του.Υπάρχουν οικογένειες,παιδιά ,συγγενείς,φίλοι και πολλοί άνθρωποι!!!!!!Σήμερα ιδιαίτερα,σε αυτή την εποχή της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης πρέπει να αντισταθούμε!!!!!!!!Τα προσωπικά δεδομένα του  καθενός μας είναι αδιαπραγμάτευτα,ιδιαίτερα όταν αυτά είναι "χωρίς κέρδος κέρατα" και αφορούν προσωπικές διαδρομες-επιλογές από το παρελθόν.
Όποιος αναλαμβάνει να παίξει με τη τιμή και την υπόληψη του καθενός αναλαμβάνει και το κόστος της επιλογής του!!!!!!!!Αν κάποιοι νεοφερμένοι νομίζουν ότι η τοπική κοινωνία θα κάνει τον τρελό,μπροστά στην ''εισαγόμενη τρέλα ",πλανώνται!!!!!!!!
Πρώτη και τελευταία,όχι υπόδειξη αλλά συμβουλή,"για την αντιμετώπιση της τρέλας χρειάζεται ψυχίατρος και όχι δικαστής"!!!!!!!!!!!Η υπομονή έχει και όρια!!!!!!!!Η επιμονή είναι ασθένεια!!!!
Εγκύκλιος υπ’ αριθμ. 14 για τη διενέργεια των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 για την ανάδειξη

3. Κωλύματα Εκλογιμότηταςσύμφωνα με το άρθρο 236, παρ. 1γ του ν. 3852/ 2010 μετά από αμετάκλητη καταδίκη, ως αυτουργοί ή συμμέτοχοι, για κακούργημα ή για τα αδικήματα της παραχάραξης, της κιβδηλείας, της πλαστογραφίας, της ψευδής βεβαίωσης, της δωροδοκίας, της εκβίασης, της κλοπής, της υπεξαίρεσης, της απιστίας, της απάτης, της καταπίεσης, της αιμομιξίας, της μαστροπείας, της σωματεμπορίας, της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών και της παράβασης της νομοθεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και της λαθρεμπορίας, κατά τη δημοτική περίοδο 1.1.2011-31.8.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: