Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η έμμισθος εκπρόσωπος τύπου στο Δήμο Ωρωπού με σημερινό δημοσίευμα παραπληροφορεί.

Ρε χαρά που την έχει η έμμισθη πέννα !!!!!!!!!!!!!Γράφει σήμερα,"απορρίφθηκε ένσταση του δευτέρου κατά του τρίτου ,για ποσόστωση στο Δήμο Ιάσμου στο νομό Ροδόπης"
Αγάπητε εκπρόσωπε τύπου του πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου γιατί δεν δημοσιεύετε και το λόγο της ένστασης;;;;;;;;;;Γιατί παραπληροφορείς;;;;;;;;;
Πάρτε την απάντηση !!!!!!!!
Πολύ ορθά το Διοικητικό Πρωτοδικείο απέρριψε την ένσταση στο Δήμο Ιάσμου!!!
Ιστορικό:Η ένσταση, την οποία συν υπέγραφαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Αμούτζα στρεφόταν κατά των Καδή Ισμέτ, επικεφαλής του συνδυασμού«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και  ΣαΐτΕρντογάν, επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» και κατά των ανακηρυχθέντων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ιάσιμου, διότι μετά την ανακήρυξη από το πρωτοδικείο παραιτήθηκαν τρεις γυναίκες και αντικαταστάθηκαν από άνδρες.
 Εκλογική νομοθεσία
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 21, παρ. 4 του ν. 3852/ 2010, η οποία εφαρμόζεται αδιακρίτως για κάθε μορφή παραίτησης, μη εξαιρούμενης και της ανάκλησης της υποψηφιότητας πριν από την ανακήρυξη των υποψηφίων (3η Μαΐου 2014), η μη συμπλήρωση του συνδυασμού με νέο υποψήφιο δεν αποτελεί λόγο μη ανακήρυξής του, ακόμα και αν ο συνδυασμός δεν διαθέτει το ελάχιστο ποσοστό των υποψηφίων και από τα δύο φύλα και τον ελάχιστο για την ανακήρυξη αριθμό υποψηφίων που απαιτούν οι οικείες διατάξεις.
Τελικά μάλλον ο έμμισθος εκπρόσωπος τύπου του πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου έχει πνευματική διαταραχή από το πρόσφατο γλίστρημα στα σκαλιά της βουλής.....αυτά έχει έμμισθη τοξική δημοσιογραφία.
Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ......."ΠΡΟΣΕΧΩΣ".....ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENES ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: