Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Προφητικός ο κ.Βασίλης Μυλωνάς

Στο ίδιο έργο θεατές!!!!!!!!

Αυτή τη φορά η κλήρωση θα βγάλει "Ρούσση"!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Καταγγέλλω μια μεθόδευση…

Αγαπητοί Συνδημότες
Είχα την τύχη να συναντηθώ με πολλούς από εσάς και ιδιαίτερα με τους φίλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας».
Όπως όλοι πλέον ξέρουμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα έγιναν κάποιες διαδικασίες, μέσα στον συνδυασμό, που για την συντριπτική πλειοψηφία ήταν επιεικώς απαράδεκτες.
Ο Θωμάς ο Ρούσσης δήλωσε υποψήφιος δήμαρχος κάτω από την «δημοκρατική» νομιμοποίηση 11 ανθρώπων, όπως όλοι γνωρίζετε.
Μετά την σύγκληση της ολομέλειας του συνδυασμού και με πρόταση του Βασίλη του Καραγιάννη από τον Αυλώνα, αποφασίσαμε όλοι μαζί, πλην ελαχίστων, να προχωρήσουμε στην σύνταξη καταστατικού άμεσα και σε επόμενη σύντομη συνάντηση να υπάρξουν διαδικασίες νέου αρχηγού και γενικότερα για την πορεία του συνδυασμού. Επιτροπή για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, ορίστηκε από την ολομέλεια το προεδρείο της συνάντησης, δηλαδη, ΔΕΔΕΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.
Από εκεί και μετά αρχίζει ένα πινγκ-πονγκ μεταξύ μας, για το πότε θα γίνει η επόμενη ολομέλεια. Την μια δεν μπορεί ο ένας, την άλλη έχει δουλειά ο άλλος, με τις πληροφορίες για διάλυση του συνδυασμού να πάνε και να έρχονται και τον Κώστα τον Λίτσα να σφυράει αδιάφορα.
Επειδή όμως οι καιροί είναι πονηροί, δεν μπορώ να ανεχθώ πλέον παιχνιδάκια, δεδομένου ότι και οι πληροφορίες και τα γεγονότα τρέχουν. Έχω λοιπόν να ΠΩ και να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΩ μια μεθόδευση και σας παρακαλώ πολύ προσέξτε την, αναλύστε την, σκεφτείτε την και μετά κάντε ότι σχόλιο ή άλλο θέλετε. Ξέρω πως αυτήν την στιγμή κτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε υπόγειες διαδρομές. Όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν. Αυτό έκανα πάντα στην ζωή μου. Όσοι δεν με ξέρουν, μπορούν να μάθουν πως ποτέ δεν λειτούργησα υπόγεια ή με σκοπιμότητες.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ,
Ο Λίτσας ο Κώστας και ο Θωμάς ο Ρούσσης, κατάλαβαν όπως όλοι μας, ότι η τωρινή δημοτική αρχή υπό τον κ. Οικονομάκο, είναι τουλάχιστον ανεπαρκής για άλλη μια πενταετία. Είναι πλέον οφθαλμοφανές. Τι κάνουν λοιπόν. Στήνουν πολύ ωραία μια κόντρα (μαζί βέβαια με κάποιους φίλους). Ο μεν Θωμάς, που δεν έχει πει ποτέ άσχημη κουβέντα για τον φίλο του τον Κώστα, ανακοινώνει συνδυασμό, με τον τρόπο που ξέρετε, με απώτερο σκοπό να συσπειρώσει την παραλία που είναι ποιο δυνατός. Ο δε Κώστας, ακολουθώντας παρελκυστική τακτική, με τον συνδυασμό που ήδη έχει, πλησιάζει, μυστικά στην αρχή, φανερά τώρα πλέον τον Σύριζα, για να στηρίξει την υποψηφιότητά του. Οπότε πάμε σε εκλογές έχοντας δυο δυνατούς κατά την γνώμη τους συνδυασμούς, που καλύπτουν σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα. Δεν βριζόμαστε ποτέ, αντίθετα λέμε και καλές κουβέντες του τύπου ’’ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ’’ και έτσι ή ο ένας ή ο άλλος μπροστά, έχουμε πάρει τις εκλογές. Θέσεις στον Δήμο έχει για όλους.
Αυτή η μεθόδευση μπορεί να βολεύει αυτούς τους κυρίους, μπορεί να βολεύει τον περίγυρό τους, μπορεί να βολεύει την κεντρική πολιτική σκηνή, όμως, αγαπητοί συνδημότες, δεν βολεύει εμάς. Αν αφήσουμε τους δυο άσπονδους φίλους και τον περίγυρό τους να παίξουν το παιχνιδάκι τους, πρέπει να ξέρουμε πως θα έχουμε μια ακόμη χειρότερη δημοτική αρχή, μια ακόμη χαμένη πενταετία. Ο νοών νοείτο γιατί.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας, αλλά παρακαλώ για άλλη μια φορά όλους, να αναλύσουν προσεκτικά αυτές τις σκέψεις μου, αναζητώντας ποιο καθαρές λύσεις για το μέλλον του τόπου μας, που με τις δύσκολες ώρες που περνάμε δεν έχουμε την πολυτέλεια άλλων λαθών
Επίσης από την πλευρά μου, οφείλω μια συγνώμη από τους φίλους του συνδυασμού που δεν κατάφερα να φέρω σε πέρας μια ακόμη συνάντηση όπως είχαμε υποσχεθεί. Πιστεύω πως με όλους τους ανιδιοτελείς και αγνούς συνδημότες του Δήμου ΩΩρωπού, κάπου θα συναντηθούμε στο μέλλον.ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΔΗΜΟΤΗΣ ΩΡΩΠΟΥ
απο την maximipoli.gr

2 σχόλια:

ευρυνόμη είπε...

Συγνώμη αλλά όλα αυτά μου θυμίζουν πολύ "ΠΑΣΟΚ" για να είναι αληθινά και σίγουρα αναγνωρίζουν ότι σωστά ψήφισαν οι Δημότες το 2010, σωστά;

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ρε γυρολογο ευρυνομη μη κλαις.δε θα στη παρει τη προεδρια της 2βαθμιας κανεις.