Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η πολιτική προστασία του " Λεμπούση"γιά γέλια ή γιά κλάματα

Ο Θεός να βάλει το χέρι του με αυτά τα ανίκανα UFO του Δήμου  Ωρωπού
Με μια ανακοίνωση,της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ωρωπού που την υπογράφει κάποιος κ.Λεμπούσης μας περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ και τις ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ μας.Ο υπογράφων δήθεν υπεύθυνος,μάλλον ζει σε άλλο Δήμο,έχει ξεχάσει  τις βασικές προετοιμασίες και υποχρεώσεις του Δήμου για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών.Θέλω να σας θυμίσω τον περσινό προστάτη του δάσους"κόμπρα"15.000 χιλ. ευρώ.Δεν είναι κακό φέτος μπορείτε να τα διπλασιάσετε μαζί με τις "λάμπες"!!!!!!!!!!!!
Κύριε υπεύθυνε της πολιτικής προστασίας,ποιες ενέργειες έχετε κάνει μέχρι σήμερα ;;;;;;;;;καμία!!!!!!
Έχετε ελέγξει τους πυροσβεστικούς κρουνούς;;;;;;όχι!!!!!!!
Έχετε φροντίσει για την συντήρηση του αγροτικού και δασικού οδικού δικτύου;;;;;;;όχι
Έχετε μεριμνήσει για τον καθαρισμό των ξερόχορτων κατά μήκος του βασικού οδικού δικτύου;;;;;;όχι
Γνωρίζετε ότι οι πυροσβεστικοί κρουνοί που έχουν τοποθετηθεί,δεν βγάζουν νερό......μάλλον ξεχνάτε την περσινή φωτιά στις Αφίδνες..Μήπως τοποθετήσατε ή επισκευάσετε  κάποιο κρουνό και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;(Αφίδνες,Σταθμός Αφιδνών,Ιπποκράτειος Πολιτεία,Πολυδένδρι,Κάλαμος κ.λ.π.)
Αντί κ.Λεμπούση να υπογράφεται ως υπεύθυνος πολιτικής προστασίας θα ήταν  φρόνιμο εκ μέρους σας να υπογράφεται ως υπεύθυνος απραξίας και ανευθυνότητας.!!!!!!!!Αν δεν με απατά η μνήμη μου κ.Λεμπουση,έχετε και εσείς ψηφίσει τον διπλασιασμό του έργου στον Αυλώνα,που έφτασε τα 2.000.000 εκ. ευρώ............σε αυτά είσαστε μανούλες
Κύριε Λεμπούση να πως λειτουργούν οι Δήμοι
Συνάντηση του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε στην Άνοιξη
Απο τον  στις Ιουνίου 7, 2012
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου για την Πολιτική Προστασία και Πυρασφάλεια του Δήμου, την Τετάρτη 6 Ιουνίου το απόγευμα στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης. 
 
Στη διάρκειά της που έγινε με τη συμμετοχή του Δημάρχου του Δήμου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, του Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Βασίλη Φλόκα, του Διοικητή του 6ουΠυροσβεστικού Σταθμού κ. Μιχάλη Ανδριόπουλου, του κ. Γιώργου Ζαφείρη Δασάρχη Πάρνηθας, του κ. Σαμπανίδη εκπρόσωπο του φορέα διαχείρισης Πάρνηθας, του κ. Γιώργου Λεμπέση προέδρου του ομίλου Φίλων Δάσους Τατοΐου, συζητήθηκε το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των δυνάμεων πρόληψης και κατάσβεσης, Δήμου και Αρχών στο πλαίσιο της διανύουσας αντιπυρικής περιόδου.
Από μέρους των εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκφράστηκαν ευχαριστίες για την σταθερά αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Διονύσου, τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΣΠΑΠ, κ. Κυριάκο Κοντάκη και τα εθελοντικά κλιμάκια πυρασφάλεια.

Ο Δήμαρχος Διονύσου από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση και συνεχάρη για μία ακόμη φορά τα μέλη των εθελοντικών κλιμακίων του Δήμου για την υπερπολύτιμη προσφορά τους, ζητώντας την πύκνωση των τάξεων του εθελοντισμού, ενημέρωσε για την τοποθέτηση 15 νέων πυροσβεστικών κρουνών και υπογράμμισε ότι ο Δήμος συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην υποστήριξη του έργου της Πυροσβεστικής  συνδράμοντας, επίσης, στη διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων.

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, κ. Κυριάκος Κοντάκης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία όλων των φορέων και τον υψηλό βαθμό της επιχειρησιακής ετοιμότητας, σημείωσε ότι λόγω και της οικονομικής κατάστασης του Κράτους, η ευθύνη για την πρόληψη αλλά ακόμη και για την κατάσβεση όπου απαιτηθεί, υπό την καθοδήγηση πάντα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είναι ακόμη μεγαλύτερη.   

Μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε η βούληση όλων να συνδράμουν με αποφασιστικό τρόπο στην πρόληψη αλλά και την άμεση κατάσβεση κάθε εστίας φωτιάς που τυχόν εκδηλωθεί κατά την θερινή περίοδο, ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν στην καλύτερη δυνατή προστασία της περιοχής του Κτήματος Τατοΐου, αλλά και όλου του δασικού πλούτου του Δήμου μας.

Από τα εθελοντικά κλιμάκια του Δήμου Διονύσου, αλλά και όμορων Δήμων στη συνάντηση, παραβρέθηκαν: Ο Απόλλων Κούνης από το κλιμάκιο Ροδόπολης, οι Βασίλης Κουράκος και Γιώργος Χριστιανίδης από το κλιμάκιο του Αγίου Στεφάνου, ο Δημήτρης Πιτιανούδης και η Σοφία Ζαράνη από το κλιμάκιο Διονύσου, ο Κυριάκο Ζηκίδης από το κλιμάκιο Κρυονερίου, ο Χρήστος Τσακουμάκης από το κλιμάκιο εθελοντών Άνοιξης, οι Δαμάσκος, Μαρμαρινός και Δημητρόπουλος από την Ιπποκράτειο Πολιτεία και οι Μπαξεβάνης, Αναστασόπουλος από το κλιμάκιο της Εκάλης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

την αφηνει η παραλυτη πολιτικα την παιρνει ο αλλος ο παραλυτος φιλαρακι τι να σου λεω με τους παραλυτους που ψηφισαμε