Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Διαβουλεύσεις και ζυμώσεις για τον Δήμο Ωρωπού

        Για να μην μπερδευόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές (εφόσον αυτές γίνουν στο χρόνο που έχει οριστεί,και μετά την νέα συγκυβέρνηση μάλλον αλλάζουν τα δεδομένα),οι ζυμώσεις στον Δήμο Ωρωπού είναι έντονες ,με φόντο τα μεγάλα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί  στον συνδυασμό του "χειροκροτάκια".
Μπορεί όλοι να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους ,για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές,αλλά το σίγουρο είναι ότι οι διαβουλεύσεις έχουν ξεκινήσει.Γίνονται βολιδοσκοπήσεις προσώπων και καταστάσεων....όλα αυτά με πολύ φραπέ,κρασί ,τσίπουρο και προβατίνα!!!!!!!!!!!!!
Ένα είναι σίγουρο,η αυτοδιοίκηση είναι υπόθεση των τοπικών κοινωνιών και αυτές αποφασίζουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν.
Η αυτοδιοίκηση ,ιδιαίτερα τις μέρες μας πρέπει είναι πεδίο άσκησης της άμεσης δημοκρατίας,της κοινωνικής αλληλεγγύης,της υπεράσπισης των ποιο αδυνάτων κοινωνικών ομάδων από τις μνημονιακές πολιτικές και της προάσπισης της ποιότητας Ζωής των πολιτών.
Δεν το βρίσκω σωστό να αναφερθώ σε πρόσωπα,η ονοματολογία είναι καλή όταν συνοδεύεται από καθαρές πολιτικές θέσεις που δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν....."και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ".....όπως λέμε ολίγο έγκυος......ολίγον ΠΑΣΟΚ......ολίγον ΝΔ.....το αποτέλεσμα.......ζήτω τα μνημόνια!!!!!!!
Οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ωρωπού,που ζουν;;;;;;;σε άλλο πλανήτη;;;;;;;υπάρχει έστω και μια δημόσια τοποθέτηση - ανακοίνωση για το δράμα που περνάει ο τόπος μας;;;;;;
Σε αυτή την καθοριστική στιγμή για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών ,προτεραιότητα είναι ,η χωρίς προκαταλήψεις και κομματικά καπελώματα,συστοίχηση ανθρώπων και κοινωνικών ομάδων πίσω από πολιτικά,αυτοδιοικητικά προγράμματα και δημοτικές συλλογικότητες-κινήσεις και όχι πίσω από πρόσωπα και παραγοντίσκους.Αυτός ο τρόπος αυτοδιοικητικής πολιτικής και διαλεκτικής έχει πεθάνει στη συνείδηση όλων των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: