Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αυτές είναι οι οδηγίες του Λεμπούση

-Παιδική χαρά Αφιδνών!!!!!!!!!!!!!!!Σημερινή Φωτογραφία....ακολουθεί πιστά τις οδηγίες κάποιου,κ.Λεμπούση.... της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ωρωπού.
Κύριε Λεμπούση,τα απειλητικά και υβριστικά σας τηλεφωνήματα σας χαρακτηρίζουν.Δυστυχώς για εσάς και την παρέα σας,το περιεχόμενο των τηλεφωνημάτων  έχουν καταγραφεί και είδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές.
Κύριε Δήμαρχε Ωρωπού,τέτοιοι συνεργάτες νομίζω ότι σας εκθέτουν,ο πολιτισμικός και πολιτικός σας βίος δεν είναι ταυτόσημος με τέτοιου είδους συμπεριφορές.Είμαι σίγουρος ότι τις αποδοκιμάζεται.
Κύριε Δήμαρχε,αν η υπόδειξη και η ανάδειξη προβλημάτων,εγκληματικών παραλείψεων και η ολιγωρία κάποιους τους ενοχλεί και τους εκθέτει,αναδεικνύοντας την ανικανότητα τους,είμαι σίγουρος ότι εσείς προσωπικά πρώτος θα τους εγκαλέσετε.

Κώστας Μπουλέκος,τέως Πρόεδρος Καπανδριτίου.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Λεμπούσης αποτελεί έναν από τους πλέον έντιμότατους πολίτες και οικογενειάρχες της περιοχής μας.Είναι κρίμα να τον παρουσιάζετε έτσι γιατί πραγματικά δίνει και την ψυχή του για τον τόπο του...

κωστας είπε...

Εγώ δεν αναφέρθηκα περί της εντιμότητας του κ.Λεμπούση,στηλιτεύω την ανικανότητα του Δήμου σε θέματα κυρίαρχα τα οποία χειρίζεται ο κ.Λεμπούσης,αναφέρομε σε πολίτικη ανυπαρξία και ανικανότητα να τα διαχειριστεί. Μάλλον όμως κάνει κακές παρέες και τον παρασύρουν σε αμαρτωλούς ατροπούς.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.