Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Χρόνια πολλά.... αφιερωμένο στο "χειροκροτάκια "και τη ΜΑΛΑΚΑΣΑ

Καλή Ανάσταση σε όλους και προσοχή στους βλάκες είναι ανίκητοι!!!!!!!!
Να γιατί:......οι όποιοι παραλληλισμοί μακριά από εμένα!!!!!!!!!!
Ο βλάκας αποδυναμώνει και καταστρέφει το βασικό συστατικό προόδου μιας κοινωνίας που είναι η έγκυρη πληροφορία(ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ) και η υπάρχουσα γνώση.Έτσι ο τύπος με "άι κιού ραδικιού",οδηγεί τα πράγματα σε κατάσταση σύγχυσης και αυτοκαταστροφής.Ειδικά στην περίπτωση που κατέχει θεσμική θέση.
Προσοχή!!!!!!!προσοχή!!!!!!!
Η προσπάθεια να πειστεί ένας βλάκας με παράθεση ακλόνητων επιχειρημάτων δεν οδηγεί πουθενά.Αυτός είναι δυστυχώς για όλους μας στο κόσμο του.
Δεν υπακούει σε νόμους και αρχές(λιμενικό ταμείο-διπλασιασμός έργων- απευθείας αναθέσεις),δεν καταλαβαίνει από προθεσμίες.Ο χρόνος που μπορείς να σπαταλήσεις για να βρεις άκρη μαζί του είναι σίγουρα χαμένος χρόνος.Το δυστύχημα είναι ,τριάμισι χρόνια πάνε χαμένα στο δήμο μας.Η συνεχόμενη προσπάθεια να συνετίσουν ένα βλάκα οδηγεί σε λογομαχίες(πχ διάλογοι με τον κ.Γιαμαρέλο και άλλους),οι όποιες δεν οδηγούν πουθενά,εξουθενώνουν το λογικό,ενώ ο βλάκας δεν καταλαβαίνει τίποτα.Αν κάποιος δοκιμάσει να κατέβει στο επίπεδο του μπας και συνεννοηθεί,χάνει κατά κράτος λόγω χρόνιας προϋπηρεσίας και εμπειρίας στη βλακεία.
Στη βλακεία δεν υπάρχει αντίδοτο.Τι να σου κάνει και η τεχνική νοημοσύνη, όταν η φυσική βλακεία υπερτερεί.
Να το φάρμακο!!!!!!!
Τους βλάκες δεν τους πειράζουν,τους ανέχονται και τους αντιμετωπίζουν ως προστατευόμενο  είδος.Τους κάνουν τα χατίρια (όπως η προεδρεύουσα της ΔΗΣΩ),τους ρίχνουν στα μαλακά,τους εκχωρούν ελαφρυντικά και γενικότερα τους απαλλάσσουν λόγω βλακείας.
Κάντε λίγο υπομονή ένας χρόνος έμεινε, εκτός και αν προκύψει το αβάντζο της παράτασης.

Τρία εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα σε Γιάννενα, Μαλακάσα, και Ασπρόπυργο πρόκειται να μετατραπούν σε χώρους
κράτησης καταδίκων για μικρής ποινικής απαξίας εγκλήματα κυρίως οικονομικά, σύμφωνα με
την Καθημερινή. Τις ανάγκες για τους νέους χώρους κράτησης επιβάλλουν τα νέα μέτρα που έχει έτοιμα το υπουργείο Δικαιοσύνης στο πλαίσιο ριζικών αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα, σύμφωνα με τις οποίες καταργείται η μετατροπή των ποινών έως 5 χρόνια σε χρηματικές.
Στο εξής οι ποινές που θα επιβάλλουν τα ποινικά δικαστήρια θα είναι ή χρηματικές ή ποινές φυλάκισης που θα εκτελούνται έστω και αν είναι ακόμα δέκα ημερών.
Επίσης θα εισαχθεί σύστημα συνδιαλλαγής για όσους αποζημιώνουν το θύμα προτού η υπόθεση οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω σε τι σε ενοχλει που θα γινουν οι χωροι κρατησης,μηπως τους θελεις ολους εξω?σε πληροφορω οτι ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ειναι πολυ πιο αναβαθμισμενος απο τον ΩΡΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ.ΜΠΡΑΒΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΟΜΑΚΑΡΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

και που ειναι το κακο ρε μπουλεκο, μηπως δεν μπορεις να μενεις εκει?